Mediji kažu: CR7 ide iz Reala?!

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo navodno neće ostati do kraja ugovora u madridskom Realu, tvrde španski mediji.

Fudbal 08.03.2015 | 09:20
Mediji kažu: CR7 ide iz Reala?!

Prema tim izborima, ’kraljevski klub’ će prodati portugalskog fudbalera ili ovog leta ili narednog najkasnije, a da je to predviđanja prvog čoveka Reala Florentina Peresa.

Međutim, to su veoma hrabra predviđanja, s obzirom na to kakve rezultate je Ronaldo ostvario sa Realom od dolaska 2009. godine, ali posebno u poslednje dve sezone.

Reprezentativac Portugala je postigao 291 gol na 282 utakmice za Real, a osvojio je Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, Primeru i dva Kupa kralja sa Madriđanima.

Ronaldov ugovor sa Realom traje do 2018. godine, ali španski mediji prenose tri razloga zašto postoji velika mogućnost da karijeru neće završiti u ’kraljevskom klubu’, iako je više puta isticao da mu je to želja. Ne treba, ipak, zaboraviti da je više puta u prošlosti, kada je bio nezadovoljan u Realu, rekao da mu je isto tako i želja da se vrati u Mančester Junajted.

Jedan od razloga su Ronaldove godine, pošto je Portugalac nedavno ušao u četvrtu deceniju i mnogi veruju da su najbolje godine iza njega. Uz to, Ronaldo je ove sezone veliki broj mečeva igrao uprkos velikim bolovima zbog povrede, a problemi sa spremom samo će povećavati kako vreme bude prolazilo. Važan detalj su svakako i finansije, pošto Ronaldo trenutno mnogo vredi, ali je izvesno da bi to vrlo lako moglo brzo da se promeni.

Naravno, ako Real odluči da proda Ronalda, moraće da nađu zamenu, koja bi mogla mnogo da košta. Ipak, u ’kraljevskom klubu’ su navodno ubeđeni da bi Garet Bejl tada imao priliku da u potpunosti zasija, kako na terenu, tako i van njega. Zbog toga je izvesno da velški fudbaler nije na prodaju u bliskoj budućnosti.

Komentari / 0

Ostavite komentar