Једно лице теже, а четири лакше повријеђена

Једно лице је теже, а четири лакше повријеђена у саобраћајној незгоди на приједорској петљи, код Бањалуке, када су се сударила четири аутомобила, речено је Срни у Центру јавне безбједности Бањалука.

Република Српска 07.03.2015 | 12:55
Једно лице теже, а четири лакше повријеђена

Саобраћајна незгода догодила се око поноћи када су се сударили путнички аутомобил "сеат" којим је управљало лице чији су иницијали Е.В. те "БМВ" којим је управљао Б.С, "ситроен" којег је возио Д.Ј. и "волво" за чијим управљачем се налазио С.Ч.

У овој саобраћајној незгоди теже тјелесне повреде задобио је возач "сеата" Е.В. док су лакше тјелесне повреде задобили возачи "БМВ-а", "ситроена" и "волвоа", те сувозач у овом аутомобилу чији су иницијали Ј.Ч.

Повријеђени су одмах превезени у Универзитетску болницу - Клинички центар Бањалука гдје им је указана љекарска помоћ.

Увиђај су извршили припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука, а о свему је обавјештено бањалучко Окружно тужилаштво.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

`~`

07.03.2015 12:07

Поново лица с иницијалима, без имена! Ако се знају иницијали, знају се и имена! Ко се то боји објавити пуна имена пијаних балавандера који су себи дали за право да буду убице на путу?! Објављујте имена јавно, јасно и гласно или немојте ни објављивати вијест!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гурема

23.03.2015 20:07

Па крију се имена познатих будза који су на власти у б.л.уствари њихових пијани синова који убијају недузан народ на цести

ОДГОВОРИТЕ