Jedno lice teže, a četiri lakše povrijeđena

Jedno lice je teže, a četiri lakše povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na prijedorskoj petlji, kod Banjaluke, kada su se sudarila četiri automobila, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Republika Srpska 07.03.2015 | 12:55
Jedno lice teže, a četiri lakše povrijeđena

Saobraćajna nezgoda dogodila se oko ponoći kada su se sudarili putnički automobil "seat" kojim je upravljalo lice čiji su inicijali E.V. te "BMV" kojim je upravljao B.S, "sitroen" kojeg je vozio D.J. i "volvo" za čijim upravljačem se nalazio S.Č.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teže tjelesne povrede zadobio je vozač "seata" E.V. dok su lakše tjelesne povrede zadobili vozači "BMV-a", "sitroena" i "volvoa", te suvozač u ovom automobilu čiji su inicijali J.Č.

Povrijeđeni su odmah prevezeni u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banjaluka gdje im je ukazana ljekarska pomoć.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, a o svemu je obavješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

`~`

07.03.2015 12:07

Поново лица с иницијалима, без имена! Ако се знају иницијали, знају се и имена! Ко се то боји објавити пуна имена пијаних балавандера који су себи дали за право да буду убице на путу?! Објављујте имена јавно, јасно и гласно или немојте ни објављивати вијест!

ODGOVORITE
Name

gurema

23.03.2015 20:07

Pa kriju se imena poznatih budza koji su na vlasti u b.l.ustvari njihovih pijani sinova koji ubijaju neduzan narod na cesti

ODGOVORITE