Дијете киселином полило социјалну радницу и полицајца

Четрнаестогодишња девојчица полила радницу Центра за социјални рад у Алексинцу и полицајца течношћу за коју се претпоставља да је сона киселина.

Србија 06.03.2015 | 16:59
Дијете киселином полило социјалну радницу и полицајца

Девојчица од четрнаест година из села Прћиловца код Алексинца полила је течношћу за коју се сумња да је сона киселина радницу Центра за социјални рад и полицајца, јавља дописник РТС-а.

Девојчица се најпре сукобила са радницима Центра за социјални рад у Алексинцу незадовољна њиховим радом. Радници су позвали полицију.

Када је угледала полицију, девојчица је извадила течност и испрскала радницу Центра и полицајца.

Повређеној радници и полицајцу указана је лекарска помоћ, сазнаје РТС.

Девојчица која живи само са мајком и која је на евиденцији Центра за социјални рад у Алексинцу задржана је и биће упућена у адекватну здравствену установу на лечење.

Извор: РТС

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

НЕУПУЦЕН

06.03.2015 16:50

ПА КО ЈЕ ОВДЈЕ ЛУД ? ОДВЕЛИ ДИЈЕТЕ НА ЛИЈЕЦЕЊЕ - МОЗДА ЈЕ ГЛАДНА ? НИЈЕ ЈУ ДОБРО НАТЈЕРАЛО ?? дали су информације из прве руке ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вецерње Новости

06.03.2015 21:31

Како смо незванично сазнали, малолетница је рекла социјалној радници да јој је "донела поклон за осми март који неће моћи да види, али ће га осетити на кожи". Тада је из џепа извукла бочицу величине парфема и почела по канцеларији да прска сону киселину. Радници центра су у нападу повређени око и брада, а полицајцу "само" око. Разјарену девојчица савладали су полицајци, а колима хитне помоћи превезена је у психијатријску болницу "Лаза Лазаревић" у Београду.

ОДГОВОРИТЕ