Dijete kiselinom polilo socijalnu radnicu i policajca

Četrnaestogodišnja devojčica polila radnicu Centra za socijalni rad u Aleksincu i policajca tečnošću za koju se pretpostavlja da je sona kiselina.

Srbija 06.03.2015 | 16:59
Dijete kiselinom polilo socijalnu radnicu i policajca

Devojčica od četrnaest godina iz sela Prćilovca kod Aleksinca polila je tečnošću za koju se sumnja da je sona kiselina radnicu Centra za socijalni rad i policajca, javlja dopisnik RTS-a.

Devojčica se najpre sukobila sa radnicima Centra za socijalni rad u Aleksincu nezadovoljna njihovim radom. Radnici su pozvali policiju.

Kada je ugledala policiju, devojčica je izvadila tečnost i isprskala radnicu Centra i policajca.

Povređenoj radnici i policajcu ukazana je lekarska pomoć, saznaje RTS.

Devojčica koja živi samo sa majkom i koja je na evidenciji Centra za socijalni rad u Aleksincu zadržana je i biće upućena u adekvatnu zdravstvenu ustanovu na lečenje.

Izvor: RTS

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

NEUPUCEN

06.03.2015 16:50

PA KO JE OVDJE LUD ? ODVELI DIJETE NA LIJECENJE - MOZDA JE GLADNA ? NIJE JU DOBRO NATJERALO ?? dali su informacije iz prve ruke ?

ODGOVORITE
Name

Vecernje Novosti

06.03.2015 21:31

Kako smo nezvanično saznali, maloletnica je rekla socijalnoj radnici da joj je "donela poklon za osmi mart koji neće moći da vidi, ali će ga osetiti na koži". Tada je iz džepa izvukla bočicu veličine parfema i počela po kancelariji da prska sonu kiselinu. Radnici centra su u napadu povređeni oko i brada, a policajcu "samo" oko. Razjarenu devojčica savladali su policajci, a kolima hitne pomoći prevezena je u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević" u Beogradu.

ODGOVORITE