На ком прсту носите прстен?

Можда мислите да је свеједно на ком прсту носите прстен, али није тако. Само један поглед на ваше шаке може да открије какав вам је карактер.

Мода и љепота 05.03.2015 | 17:49
На ком прсту носите прстен?

На ком прсту ви носите прстен? Не мислимо на венчани или веренички, већ на онај који носите ради украса. То може да открије свашта о вашем карактеру.


Палац

Отворена сте, весела, забавна и енергична особа која ужива у животу и увек је спремна на нова искуства. Волите све што је модерно и увек пратите трендове нарочито кад је реч о одевању. Нисте стидљиви и уживате бити у центру пажње нарочито када вас други хвале.

Кажипрст

Доста сте самоуверена и врло одговорна особа. Одлично се сналазите у улози вође и волите да предводите друге људе. Другима се може учинити да сте чврста и хладна особа, али испод те “челичне” површине крије се нежан и осећајан карактер који ужива у финим стварима, што вас чини и великим естетом.

Средњи прст

Људи који носе прстен на средњем прсту одбијају да одрасту и неретко су себични и тврдоглави. Међутим, увек су искрени и брижни, нарочито према породици и пријатељима. Због ваше вечне детиње карактерне црте умете да излудите блиске људе, али вам она истовремено даје и луцкасти шарм.

Домали прст

На домалом прсту се носи венчани прстен, али ако волите на том прсту и иначе да носите прстен то значи да сте осећајна и романтична особа. љубав је за вас смисао постојања и надате се да ћете пронаћи љубав која ће вам растопити срце и која ће бити вечна.

Мали прст

Нежна сте, скромна и прецизна особа. Може се рећи да сте перфекциониста јер обраћате пажњу на детаље и не волите да правите ни најмање грешке у свом раду. Људи који носе прстен на малом прсту такође су често радохоличари, али у раду их не води амбиција него унутрашње задовољство и признање од стране других људи.

Више прстију

Људима који носе прстење на четири или пет прстију, недостаје самопоуздања, а своју несигурност покушавају да сакрију “накинђуреним” изгледом. У вечној су потрази за правом љубављу и воле луксузне ствари, али оне им ипак не могу надоместити пријатеље и романтичну љубав.

Не носите прстење

Желите да водите једноставан живот без непотребних и сувишних украса. Искрени сте, поуздани, мирољубиви, паметни, вредни и увек спремни за учење нових ствари. Склони сте да се повучете из гомиле те избегавате конфликте и сукобе кад год је могуће.

Извор: Новости

Коментари / 0

Оставите коментар