Спрема се велика журка на Енфилду!

Црвени дрес опет облаче Торес, Суарез, Реина, Кајт, Алонсо, долазе и Анри, Тери, Дрогба...Стивен Џерард организује хуманитарни меч, чији ће приход ићи за помоћ најугроженијима...

Фудбал 06.03.2015 | 14:40
Спрема се велика журка на Енфилду!

Ливерпул је по много чему јединствен клуб, а атмосфера која влада на Енфилду очарала је многе. Клуб са пребогатом историјом, традицијом, прегршт трофеја, клупских легенди... Једне од њих су Стивен Џерард и Џејми Карагер, који су не тако давно заједно водили главну реч у свлачионици Редса. Можда и најутицајнији фудбалери Ливерпула у XXИ веку одлучили су да покрену акцију помоћи најугроженијима и организују јединствен хуманитарни меч, који ће окупити сијасет клупских звезда и бивших асова.

На једној страни капитен ће бити Стивен Џерард, на другој Џејми Карагер, а поред актуелне генерације Редса, тачније оних који не буду имали обавезе са репрезентацијама, на Енфилд ће истрчати још и најбољи клинци из клупске Академије, а потом и Фернандо Торес, Луис Суарез, Пепе Реина, Ћаби Алонсо, Дирк Кајт, потом и Џон Тери, Тијери Анри, Дидије Дрогба, а то су само имена која су потврдила долазак на Мерзисајд!

Састави два тима биће објављени у наредних неколико недеља, а меч два Ол-стар тима заказан је за 29. март. Такође, ово ће бити посебна прилика да се Стивен Џерард опрости од Енфилда уз саиграче са којим је делио добро и зло током последњих 17 година!

Чиста емоција, јединствена атмосфера, фудбалска представа најбољих асова... Енфилд спремно чека црвено усијање!

Коментари / 0

Оставите коментар