Sprema se velika žurka na Enfildu!

Crveni dres opet oblače Tores, Suarez, Reina, Kajt, Alonso, dolaze i Anri, Teri, Drogba...Stiven Džerard organizuje humanitarni meč, čiji će prihod ići za pomoć najugroženijima...

Fudbal 06.03.2015 | 14:40
Sprema se velika žurka na Enfildu!

Liverpul je po mnogo čemu jedinstven klub, a atmosfera koja vlada na Enfildu očarala je mnoge. Klub sa prebogatom istorijom, tradicijom, pregršt trofeja, klupskih legendi... Jedne od njih su Stiven Džerard i Džejmi Karager, koji su ne tako davno zajedno vodili glavnu reč u svlačionici Redsa. Možda i najuticajniji fudbaleri Liverpula u XXI veku odlučili su da pokrenu akciju pomoći najugroženijima i organizuju jedinstven humanitarni meč, koji će okupiti sijaset klupskih zvezda i bivših asova.

Na jednoj strani kapiten će biti Stiven Džerard, na drugoj Džejmi Karager, a pored aktuelne generacije Redsa, tačnije onih koji ne budu imali obaveze sa reprezentacijama, na Enfild će istrčati još i najbolji klinci iz klupske Akademije, a potom i Fernando Tores, Luis Suarez, Pepe Reina, Ćabi Alonso, Dirk Kajt, potom i Džon Teri, Tijeri Anri, Didije Drogba, a to su samo imena koja su potvrdila dolazak na Merzisajd!

Sastavi dva tima biće objavljeni u narednih nekoliko nedelja, a meč dva Ol-star tima zakazan je za 29. mart. Takođe, ovo će biti posebna prilika da se Stiven Džerard oprosti od Enfilda uz saigrače sa kojim je delio dobro i zlo tokom poslednjih 17 godina!

Čista emocija, jedinstvena atmosfera, fudbalska predstava najboljih asova... Enfild spremno čeka crveno usijanje!

Komentari / 0

Ostavite komentar