Ожиљци их не спречавају да буду најбољи!

У спорту није ретко да се догоде повреде које обележе човека за цео живот. Међутим, постоје и они други, још јачи и храбрији, који уз тешку животну причу постају велики спортисти. Управо, ожиљци на телу и у срцу им помажу да буду још јачи и бољи. Ово је прича о њима.

Фудбал 06.03.2015 | 20:40
Ожиљци их не спречавају да буду најбољи!

Френк Рибери

Француз је као дечак доживео тешку саобраћајну несрећу, због које има ожиљке на лицу, а преко 100 шавова је морало бити искоришћено како би се санирала његова повреда. Упркос томе, он је данас један од узданица Бајерн Минхена, а за своју повреду је рекао "Ожиљци су део мене и увек су ме мотивисали. Они су дар од Бога и људи треба да ме прихвате таквог какав сам".

Карлос Тевез

Нападач Јувентуса има ожиљак који се простире од његовог десног уха, преко врата и груди, који је, такође, зарадио као дечак. Њега су случајно полили кипућом водом, након чега је зарадио опекотине трећег степена. Фудбалеру је било понуђено и да хируршки уклони ожиљке, али је одбио јер сматра да су ожиљци "део онога што заиста јесте".

Џон Лескот

Џон је одрастао у Бримигему, где га је са пет година ударио ауто, након чега је зарадио озбиљан ожиљак на глави. "Несрећа ми је била подстицај да радим још више на својој каријери. Овај ожиљак је права инспирација".

Никола Калинић

Репрезентативац Србије Никола Калинић има благу деформацију вилице, коју је такође зарадио као дечак након ударца у тај део лица. Он каже да га не боли тај део и да нема потребе да иде на операцију. Често се шали на свој рачун због ове деформације. Свака част, Никола!

Коментари / 0

Оставите коментар