Ožiljci ih ne sprečavaju da budu najbolji!

U sportu nije retko da se dogode povrede koje obeleže čoveka za ceo život. Međutim, postoje i oni drugi, još jači i hrabriji, koji uz tešku životnu priču postaju veliki sportisti. Upravo, ožiljci na telu i u srcu im pomažu da budu još jači i bolji. Ovo je priča o njima.

Fudbal 06.03.2015 | 20:40
Ožiljci ih ne sprečavaju da budu najbolji!

Frenk Riberi

Francuz je kao dečak doživeo tešku saobraćajnu nesreću, zbog koje ima ožiljke na licu, a preko 100 šavova je moralo biti iskorišćeno kako bi se sanirala njegova povreda. Uprkos tome, on je danas jedan od uzdanica Bajern Minhena, a za svoju povredu je rekao "Ožiljci su deo mene i uvek su me motivisali. Oni su dar od Boga i ljudi treba da me prihvate takvog kakav sam".

Karlos Tevez

Napadač Juventusa ima ožiljak koji se prostire od njegovog desnog uha, preko vrata i grudi, koji je, takođe, zaradio kao dečak. Njega su slučajno polili kipućom vodom, nakon čega je zaradio opekotine trećeg stepena. Fudbaleru je bilo ponuđeno i da hirurški ukloni ožiljke, ali je odbio jer smatra da su ožiljci "deo onoga što zaista jeste".

Džon Leskot

Džon je odrastao u Brimigemu, gde ga je sa pet godina udario auto, nakon čega je zaradio ozbiljan ožiljak na glavi. "Nesreća mi je bila podsticaj da radim još više na svojoj karijeri. Ovaj ožiljak je prava inspiracija".

Nikola Kalinić

Reprezentativac Srbije Nikola Kalinić ima blagu deformaciju vilice, koju je takođe zaradio kao dečak nakon udarca u taj deo lica. On kaže da ga ne boli taj deo i da nema potrebe da ide na operaciju. Često se šali na svoj račun zbog ove deformacije. Svaka čast, Nikola!

Komentari / 0

Ostavite komentar