Видео: И ко каже да не постоји ''голгетерски ген''?!

Навијачи Селтика ће се најежити! Син Хенрика Ларсона кифлом у ракље доказао постојање голгетерског гена! Навијачи Хелсингборга запевали „Бољи је од тате“, а тата је тренер клуба!

Фудбал 06.03.2015 | 19:00
Видео: И ко каже да не постоји ''голгетерски ген''?!

Можете бити највећи навијач Ренџерса, али ако сте барем мало љубитељ фудбала гол постигнут на мечу Купа Шведске између Хелсингборга и Сирјанске мора да вам подигне длаке на кожи пошто је син једног од највећих нападача светског фудбала Хенрика Ларсона показао да неће само правно бити наследник бившег шпица Селтика, већ и фудбалски.

Старији Ларсон је тренер Хелсингборга и није му проблем да 17-годишњег сина гура у ватру, а на утакмици са Сирјанском Џордан је показао да крв није вода, да ивер не пада далеко од кладе, или како год хоћете, показао је да голгетерски ген постоји и да породица Ларсон има монопол над истим.

Тинејџер је у једном поготку показао скоро све што нападач треба да има – добру кретњу без лопте, мекан пријем, агилност, брзину, сналажљивост, луцидност и оно што је најбитније веру у себе. Навијачи домаће екипе су почели да певају „Бољи је од тате“, мада легенди шампиона Шкотске то вероватно није сметало.

Мало је рећи да ће навијачи Селтика озбиљно почети да прате Хелсингборг и надати се да ће и Џордан кренути очевим стопама и обући зелено-бели дрес, мада је већ то и радио (горе на фотографији видимо тату и сина Ларсона 2004. године!).

Коментари / 0

Оставите коментар