Video: I ko kaže da ne postoji ''golgeterski gen''?!

Navijači Seltika će se naježiti! Sin Henrika Larsona kiflom u raklje dokazao postojanje golgeterskog gena! Navijači Helsingborga zapevali „Bolji je od tate“, a tata je trener kluba!

Fudbal 06.03.2015 | 19:00
Video: I ko kaže da ne postoji ''golgeterski gen''?!

Možete biti najveći navijač Rendžersa, ali ako ste barem malo ljubitelj fudbala gol postignut na meču Kupa Švedske između Helsingborga i Sirjanske mora da vam podigne dlake na koži pošto je sin jednog od najvećih napadača svetskog fudbala Henrika Larsona pokazao da neće samo pravno biti naslednik bivšeg špica Seltika, već i fudbalski.

Stariji Larson je trener Helsingborga i nije mu problem da 17-godišnjeg sina gura u vatru, a na utakmici sa Sirjanskom Džordan je pokazao da krv nije voda, da iver ne pada daleko od klade, ili kako god hoćete, pokazao je da golgeterski gen postoji i da porodica Larson ima monopol nad istim.

Tinejdžer je u jednom pogotku pokazao skoro sve što napadač treba da ima – dobru kretnju bez lopte, mekan prijem, agilnost, brzinu, snalažljivost, lucidnost i ono što je najbitnije veru u sebe. Navijači domaće ekipe su počeli da pevaju „Bolji je od tate“, mada legendi šampiona Škotske to verovatno nije smetalo.

Malo je reći da će navijači Seltika ozbiljno početi da prate Helsingborg i nadati se da će i Džordan krenuti očevim stopama i obući zeleno-beli dres, mada je već to i radio (gore na fotografiji vidimo tatu i sina Larsona 2004. godine!).

Komentari / 0

Ostavite komentar