Видео: Матић насмијао Муриња својом повредом!

Матић се повредио током прославе тријумфа у Лига купу?! Срећом, Жозе Мурињо каже да није озбиљно и да ће Србин бити спреман за реванш окршај са Пари Сен Жерменом у Лиги шампиона.

Фудбал 06.03.2015 | 09:40
Видео: Матић насмијао Муриња својом повредом!

Две утакмице без Немање Матића – победа против Тотенхема у финалу Лига купа и вечерас у Премијер лиги против још једног градског ривала Вест Хема. Преживео је Челси без српског интернационалца можда и лакше но што се очекивало када му је испрва одређена казна због напада на Барнлијевог Ешлија Барнса који му је претходно умало поломио ногу. На Острву погибељни старт Барнса нису узели као олакшавајућу околност за Матића, Жозе Мурињо се бунио, али се испоставило да против Чекићара свеједно не би могао да рачуна на поузданог везисту.

Јер, како је тренер Челсија појаснио после победе над Вест Хемом, Немања Матић се повредио током прославе тријумфа у Лига купу?!

"Угануо је чланак. Али биће спреман за утакмицу са Пари Сен Жерменом", рекао је насмејани Мурињо, који се чак нашалио поводом тога што је Матић, иако суспендован, специјално за прославу на терен изашао у комплет опреми.

"Заборавио је да стави костобране".

Можда су за све криве џомбе на Вемблију? Матић је са бројем 21 и погледајте како се ''преврнуо''!

Коментари / 0

Оставите коментар