Video: Matić nasmijao Murinja svojom povredom!

Matić se povredio tokom proslave trijumfa u Liga kupu?! Srećom, Žoze Murinjo kaže da nije ozbiljno i da će Srbin biti spreman za revanš okršaj sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona.

Fudbal 06.03.2015 | 09:40
Video: Matić nasmijao Murinja svojom povredom!

Dve utakmice bez Nemanje Matića – pobeda protiv Totenhema u finalu Liga kupa i večeras u Premijer ligi protiv još jednog gradskog rivala Vest Hema. Preživeo je Čelsi bez srpskog internacionalca možda i lakše no što se očekivalo kada mu je isprva određena kazna zbog napada na Barnlijevog Ešlija Barnsa koji mu je prethodno umalo polomio nogu. Na Ostrvu pogibeljni start Barnsa nisu uzeli kao olakšavajuću okolnost za Matića, Žoze Murinjo se bunio, ali se ispostavilo da protiv Čekićara svejedno ne bi mogao da računa na pouzdanog vezistu.

Jer, kako je trener Čelsija pojasnio posle pobede nad Vest Hemom, Nemanja Matić se povredio tokom proslave trijumfa u Liga kupu?!

"Uganuo je članak. Ali biće spreman za utakmicu sa Pari Sen Žermenom", rekao je nasmejani Murinjo, koji se čak našalio povodom toga što je Matić, iako suspendovan, specijalno za proslavu na teren izašao u komplet opremi.

"Zaboravio je da stavi kostobrane".

Možda su za sve krive džombe na Vembliju? Matić je sa brojem 21 i pogledajte kako se ''prevrnuo''!

Komentari / 0

Ostavite komentar