Наришкин: Политичари не познају географију

Политичари, који наводе да је Русија изолована, као да не знају много из географије, изјавио је предсједник руске Думе Сергеј Наришкин.

Свијет 05.03.2015 | 08:51
Наришкин: Политичари не познају географију

"Једноставно је немогуће изоловати руску економију, као што то творци кризе говоре и потом храбро тврде да су `изоловали Русију`", рекао је Наришкин за руску телевизијску станицу "Росија 24".

Према његовим ријечима, творци кризе имају проблеме са географијом и сматрају да је су свијет САД и група њихових сателитских држава, мада је стварност далеко од тога.

Он је подсјетио да сам група БРИКС /Бразил, Русија, Индија, Кина и Јужноафричка Република/ чине 42 одсто глобалног становништва и 27 одсто свјетске економије.

Нешто раније је амерички предсједник Барак Обама изјавио да је Русија изолована и да је њена економија у тешком стању.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

СССС

05.03.2015 08:09

САД ГУБИ КОНТРОЛУ У СВЕТУ ПА НАМЕЋЕ РАТОВЕ ШИРОМ СВЕТА КАКО БИ ЗАМАЗАЛА СВОЈЕ ПРОБЛЕМЕ УВОДЕЋИ И ЕУ У ТАЈ ПРОБЛЕМ АЛИ КАДА ДОЂЕ ВРЕМЕ НАПЛАТЕ БИТ ЋЕ КАСНО ЗА ЕУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Главна сестра

05.03.2015 13:46

Ко изолује територију која се протеже кроз 11 временских зона, свака му част.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.03.2015 17:48

Нањели су они више штете својим "санкцијама" себи него Русији. Цјела западна индустрија је у паду али и даље покушавају главом кроз зид. Заборавили су да је кинески предсједник изјавио да ће уколико буде потребно помоћи Русији... Мислим да је ово преломни период да и би Украјина могла нестати као "колатерална штета"

ОДГОВОРИТЕ