Партизан о промјенама на Јадрану...

Регионална лига је јача од свих појединачних, а ми гледамо где се игра најбоља кошарка. "Оно што ми се свиђа је то што није спорно да ли ће Јадранска лига постојати у будућности или не", рекао је Душко Вујошевић.

Кошарка 05.03.2015 | 19:20
Партизан о промјенама на Јадрану...

У Хумској 1 ових дана прилично је радно! Кошаркашки клуб Партизан званично је потврдио да је довео новог плејмејкера, Џоша Акоњона, уједно је најављено и одигравање ревијалне утакмице, у којој ће комплетан приход ићи као помоћ посрнулом гиганту.

На званичној конференцији за медије, на којој је све ово и озваничено, тренер црно-белих Душко Вујошевић издвојио је времена и да прокоментарише наводне турбулентне промене које ће уследити у Јадранској лиги, највероватније већ овог лета.

"Искрено, нисам до детаља упознат са стварима које су везане за те састанке. Видим да би Савези требало да имају већу контролу над лигом. Оно што ми се свиђа је то што није спорно да ли ће Јадранска лига постојати у будућности или не. Регионална лига је боља од било које појединачне, а ја гледам где се игра најбоља кошарка. Одавно причамо да структура власника треба да се мења, али не бих да превише коментаришем о томе. Биће састанка ФИБА на којем ће бити одлучено све", рекао је Вујошевић.

Састанак унутар централе ФИБА Европе биће одржан 8. марта, након чега би, према појединим наводима, Међународна кућа кошарке требало да изгласа поништење признања Јадранске лиге.

Следећи кораци биће познати врло брзо...

Коментари / 0

Оставите коментар