Куп Краља: Барса и у реваншу добила Виљареал

У финалу Купа краља играће Барселона. Каталонци и у реваншу бољи од Виљареала 1:3.

Фудбал 04.03.2015 | 22:20
Куп Краља: Барса и у реваншу добила Виљареал

Барселона ће опет играти у финалу Купа краља, а Виљареал пласманом у полуфинале остаје на најбољем резултату клуба од када се такмичи у Купу Шпаније.

Виљареал није успео да после 1:3 са Камп Ноу смогне снаге и направи велико изненађење на Ел Мадриаглу, упркос томе што је екипа тренера Марселиња врло амбициозно ушла у нови дуел са Каталонцима.

Барселона је победила 3:1, али је скоро пуних пола сата имала играча више, јер је у 65. минуту искључен Пина.

Виљареал је добио још тежи задатак када је Нејмар већ у трећем минуту постигао гол. На одмору ниједна екипа није отишла са вођством.

Џонатан Дос Сантос успео је у 39. минуту да изједначи резултат на 1:1, али је погодак Мексиканца био једини за домаћи састав у реваншу полуфинала.

После искључења Пине било је јасно ко ће наставити такмичење, а до краја је Барса постигла још два поготка - други је дело Луиса Суареза у 73, а трећи поново Нејмара.

Барселона, која је иначе и рекордер по броју трофеја у Купу краља, бориће се за 26. пехар у овом такмичењу. Могуће је да јој противник у финалу буде градски ривал, Еспањол, који се у другом полуфиналу састаје са Атлетик Билбаом. Први меч у Билбау завршен је 1:1.

Коментари / 0

Оставите коментар