Република Српска - Србија 15. јуна?!

На сједници Извршног одбора Фудбалског савеза РС одлучено је да приједлог ФСРС буде Премијер лига БиХ са 12 клубова, од чега трећина из РС. Родољуб Петковић генерални секретар и наредних пет година. Пријатељски меч са Србијом 15. јуна?

Фудбал 05.03.2015 | 15:40
Република Српска - Србија 15. јуна?!

На сједници Извршног одбора Фудбалског савеза Републике Српске (ИО ФСРС), која је одржана данас у Бањалуци, одлучено је да Родољуб Петковић и наредних пет година обавља функцију генералног секретара Савеза.

Разматрајући приједлог Комисије за анализу такмичења Фудбалског савеза БиХ о смањењу броја клубова Премијер лиге БиХ, чланови ИО ФСРС донијели су одлуку да њихов приједлог буде елита БиХ са 12 клубова, од којих ће трећина бити из Републике Српске.

Такође, на сједници је било ријечи и о пријатељском мечу репрезентација Републике Српске и Србије.

На адресу Фудбалског савеза Србије биће упућен приједлог да се овај меч одигра 15. јуна, два дана након дуела Србије и Данске у оквиру квалификација за Европско првенство 2016. године.

"То је алтернативни приједлог, који смо имали и раније. То су ФИФА термини и ми смо у довогору са генсеком Зораном Лаковићем и директором Савом Милошевићем дефинисали тај термин 15. јун. Репрезентативци Србије ће одмах послије меча са Данском 13. јуна у Копенхагену чартер летом доћи у Бањалуку, дан прије одигравања утакмице, која је планирана за тај 15. јун", појаснио је Петковић.

Коментари / 0

Оставите коментар