Republika Srpska - Srbija 15. juna?!

Na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza RS odlučeno je da prijedlog FSRS bude Premijer liga BiH sa 12 klubova, od čega trećina iz RS. Rodoljub Petković generalni sekretar i narednih pet godina. Prijateljski meč sa Srbijom 15. juna?

Fudbal 05.03.2015 | 15:40
Republika Srpska - Srbija 15. juna?!

Na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske (IO FSRS), koja je održana danas u Banjaluci, odlučeno je da Rodoljub Petković i narednih pet godina obavlja funkciju generalnog sekretara Saveza.

Razmatrajući prijedlog Komisije za analizu takmičenja Fudbalskog saveza BiH o smanjenju broja klubova Premijer lige BiH, članovi IO FSRS donijeli su odluku da njihov prijedlog bude elita BiH sa 12 klubova, od kojih će trećina biti iz Republike Srpske.

Takođe, na sjednici je bilo riječi i o prijateljskom meču reprezentacija Republike Srpske i Srbije.

Na adresu Fudbalskog saveza Srbije biće upućen prijedlog da se ovaj meč odigra 15. juna, dva dana nakon duela Srbije i Danske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"To je alternativni prijedlog, koji smo imali i ranije. To su FIFA termini i mi smo u dovogoru sa gensekom Zoranom Lakovićem i direktorom Savom Miloševićem definisali taj termin 15. jun. Reprezentativci Srbije će odmah poslije meča sa Danskom 13. juna u Kopenhagenu čarter letom doći u Banjaluku, dan prije odigravanja utakmice, koja je planirana za taj 15. jun", pojasnio je Petković.

Komentari / 0

Ostavite komentar