Толе-Кокеза: Ко се свађа, тај се воли!

Толе зове Кокезу у ФСС! „Он је човек који је радом и ангажманом много помаже Црвеној звезди“, рекао Томислав Караџић! 

Фудбал 05.03.2015 | 13:20
Толе-Кокеза: Ко се свађа, тај се воли!

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић рекао је данас да ће потпредседник Црвене звезде, уједно и први човек Фудбалског савеза Београда Славиша Кокеза, који у последње две године много ради на превазилажењу компликоване ситуације у клубу, бити укључен у рад највиших органа ФСС.

"Приметио сам да се одређени медији позивају на моје изјаве о Славиши Кокези из 2013. године, које сам неспорно тада дао. Био је то период испуњен тешким речима са обе стране. Те ставове сам изнео на основу одређених информација које сам тада поседовао. Међутим, у овом двогодишњем периоду, имао сам прилике да боље упознам Кокезу, човека који својим радом и ангажманом помаже Црвеној звезди у тешким тренуцима кроз које пролази, а што сам већ раније и апострофирао кроз медије", изјавио је Караџић Тањугу.

Први човек ФСС истиче да има поуздане информације да Кокеза у последње време обезбеђује бројне спонзорске уговоре за потребе клуба, а што је неопходно да би се превазишла компликована финансијска ситуација у којој се Црвена звезда већ дуже налази. Недавно је Караџић изјавио да је Кокеза главна зверка у српском фудбалу.

"Кокеза је, уз то, и председник ФС Београда, те ће као такав функционер бити укључен у наредном периоду у рад највиших органа ФСС, а где се већ налазе и остали председници регионалних савеза по функцији. Сматрам да коришћење изјава ван контекста никако не користи за добробит српског фудбала", закључио је Караџић.

Коментари / 0

Оставите коментар