Tole-Kokeza: Ko se svađa, taj se voli!

Tole zove Kokezu u FSS! „On je čovek koji je radom i angažmanom mnogo pomaže Crvenoj zvezdi“, rekao Tomislav Karadžić! 

Fudbal 05.03.2015 | 13:20
Tole-Kokeza: Ko se svađa, taj se voli!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je danas da će potpredsednik Crvene zvezde, ujedno i prvi čovek Fudbalskog saveza Beograda Slaviša Kokeza, koji u poslednje dve godine mnogo radi na prevazilaženju komplikovane situacije u klubu, biti uključen u rad najviših organa FSS.

"Primetio sam da se određeni mediji pozivaju na moje izjave o Slaviši Kokezi iz 2013. godine, koje sam nesporno tada dao. Bio je to period ispunjen teškim rečima sa obe strane. Te stavove sam izneo na osnovu određenih informacija koje sam tada posedovao. Međutim, u ovom dvogodišnjem periodu, imao sam prilike da bolje upoznam Kokezu, čoveka koji svojim radom i angažmanom pomaže Crvenoj zvezdi u teškim trenucima kroz koje prolazi, a što sam već ranije i apostrofirao kroz medije", izjavio je Karadžić Tanjugu.

Prvi čovek FSS ističe da ima pouzdane informacije da Kokeza u poslednje vreme obezbeđuje brojne sponzorske ugovore za potrebe kluba, a što je neophodno da bi se prevazišla komplikovana finansijska situacija u kojoj se Crvena zvezda već duže nalazi. Nedavno je Karadžić izjavio da je Kokeza glavna zverka u srpskom fudbalu.

"Kokeza je, uz to, i predsednik FS Beograda, te će kao takav funkcioner biti uključen u narednom periodu u rad najviših organa FSS, a gde se već nalaze i ostali predsednici regionalnih saveza po funkciji. Smatram da korišćenje izjava van konteksta nikako ne koristi za dobrobit srpskog fudbala", zaključio je Karadžić.

Komentari / 0

Ostavite komentar