Предсједник Олимпијакоса ''полудео''!

Новчана казна од пола милиона евра за играче! Први човек клуба из Пиреја разочаран издањима екипе у последње време одлучио да удари по џепу првотимце и поставио им ултиматум. 

Фудбал 05.03.2015 | 12:40
Предсједник Олимпијакоса ''полудео''!

Пораз од вечитог ривала Панатинаикоса и елиминација из Лиге Европе од украјинског Дњипра су упалили аларм у Олимпијакосу. Треба додати и да је друголигаш АЕК недавно одолео (1:1) на Олимпијакосовом терену у четвртфиналу Купа Грчке. Атмосфера је постала напета, а газда клуба Вангелис Маринаикс је разочаран партијама које пружају његови играчи одлучио да их новчано казни.

Први човек грчког клуба је првотимцима одрезао казну у висини од 500.000 евра колико ће им укупно бити одузето при првом наредном обрачуну плата! Он је јуче посетио тренинг првог тима и имао је шта да каже играчима.
„Од када сам преузео клуб, трудио сам се да будем близу екипе и да пружам подршку играчима. Много пута сам до сада одбијао да новчано санкционишем играче, али ово је кап која је прелила чашу. Не можете да замислите како се осећам када видим да не можемо да победимо тимове који су пет или шест пута јефтинији, а њихови играчи далеко мање зарађују од наших. Против АЕК су наши навијачи напунили стадион, а играчи су их изневерили. Наш клуб 10. марта слави 90 година постојања и захтевам да се тај јубилеј прослави освајањем дупле круне“, рекао је Маринакис.

Он је поручио пвотимцима да морају да буду свесни чији дрес носе...
„Олимпијакос је највећи грчки клуб и свако од тих играча би требало да је част што носе дрес овог клуба. Желим да покажу поштовање према дресу Олимпијакоса. Они играчи којима се не свиђа овде само треба то да јавно кажу и неће бити никаквих проблема да оду из клуба. Олимпијакос никоме неће бити успутна станица и одскочна даска. То нека им је јасно! Док буду играли за Олимпијакос, има да поштују овај дрес и да се жртвују за њега! Ако мисле да су најбољи, нека то и докажу на терену. Не желим више да слушам празне прича, хоћу да видим дела. Боље им је да се окану микрофона, телевизије, друштвених мрежа и таквих ствари. И да почну да причају на терену. Имају обавезу да на адекватан начин обележе 90 година постојања клуба и обавезу према милионима људи који навијају за овај клуб“, поручио је љутити председник Олимпијакоса.

Коментари / 0

Оставите коментар