Predsjednik Olimpijakosa ''poludeo''!

Novčana kazna od pola miliona evra za igrače! Prvi čovek kluba iz Pireja razočaran izdanjima ekipe u poslednje vreme odlučio da udari po džepu prvotimce i postavio im ultimatum. 

Fudbal 05.03.2015 | 12:40
Predsjednik Olimpijakosa ''poludeo''!

Poraz od večitog rivala Panatinaikosa i eliminacija iz Lige Evrope od ukrajinskog Dnjipra su upalili alarm u Olimpijakosu. Treba dodati i da je drugoligaš AEK nedavno odoleo (1:1) na Olimpijakosovom terenu u četvrtfinalu Kupa Grčke. Atmosfera je postala napeta, a gazda kluba Vangelis Marinaiks je razočaran partijama koje pružaju njegovi igrači odlučio da ih novčano kazni.

Prvi čovek grčkog kluba je prvotimcima odrezao kaznu u visini od 500.000 evra koliko će im ukupno biti oduzeto pri prvom narednom obračunu plata! On je juče posetio trening prvog tima i imao je šta da kaže igračima.
„Od kada sam preuzeo klub, trudio sam se da budem blizu ekipe i da pružam podršku igračima. Mnogo puta sam do sada odbijao da novčano sankcionišem igrače, ali ovo je kap koja je prelila čašu. Ne možete da zamislite kako se osećam kada vidim da ne možemo da pobedimo timove koji su pet ili šest puta jeftiniji, a njihovi igrači daleko manje zarađuju od naših. Protiv AEK su naši navijači napunili stadion, a igrači su ih izneverili. Naš klub 10. marta slavi 90 godina postojanja i zahtevam da se taj jubilej proslavi osvajanjem duple krune“, rekao je Marinakis.

On je poručio pvotimcima da moraju da budu svesni čiji dres nose...
„Olimpijakos je najveći grčki klub i svako od tih igrača bi trebalo da je čast što nose dres ovog kluba. Želim da pokažu poštovanje prema dresu Olimpijakosa. Oni igrači kojima se ne sviđa ovde samo treba to da javno kažu i neće biti nikakvih problema da odu iz kluba. Olimpijakos nikome neće biti usputna stanica i odskočna daska. To neka im je jasno! Dok budu igrali za Olimpijakos, ima da poštuju ovaj dres i da se žrtvuju za njega! Ako misle da su najbolji, neka to i dokažu na terenu. Ne želim više da slušam prazne priča, hoću da vidim dela. Bolje im je da se okanu mikrofona, televizije, društvenih mreža i takvih stvari. I da počnu da pričaju na terenu. Imaju obavezu da na adekvatan način obeleže 90 godina postojanja kluba i obavezu prema milionima ljudi koji navijaju za ovaj klub“, poručio je ljutiti predsednik Olimpijakosa.

Komentari / 0

Ostavite komentar