Џекових Топ 5 голова за Сити од укупно 50!

Капитен Босне и Херцеговине Един Џеко постигао је 50 голова за Манчестер сити, од којих је издвојио пет њему најдражих. Погледајте их.

Фудбал 06.03.2015 | 17:20
Џекових Топ 5 голова за Сити од укупно 50!

Прошле недјеље, "Дијамант" је погодио мрежу Ливерпула у поразу "грађана" од 2:1, али је то био његов јубиларни 50. гол у небескоплавом дресу Ситија.

У разговору за званичну клупску телевизију, Џеко је издвојио пет голова који су њему најдражи.

Гол против Тотенхема (5:1) на "Вајт Харт Лејну" 28. августа 2011. године када је погодио испод мјеста гдје се спајају пречка и статива лијевом ногом са неких 18 метара.

"То је био један од оних дана када све улази", са осмијехом је прокоментарисао Џеко.

Други, њему најдражи погодак био је против градског ривала Манчестер јунајтеда (6:1) 23. октобра 2011. године. Џеко је био стријелац за 4:1.

"Када затресеш мрежу било коме си пресрећан, а камоли кад постигнеш гол Јунајтеду. Био сам јако срећан због навијача".

Трећи гол на Џекиној листи био је погодак Њукаслу у "петарди" (5:0) од прије десетак дана.

"Давид Силва је сјајно асистирао, није ми било превише тешко".

Против Хал ситија (4:2) у гостима 27. септембра 2014. године је Џекин четврти погодак који је издвојио јер је опет ријеч о ударцу изван казненог простора.

"Волим овај гол јер је то била важна побједа, а и био ми је први ове сезоне. Показао сам да могу затрести мрежу изван шесенаестерца, што навијачи не очекују".

Али, наравно, као најдражи је посебно апострофирао погодак против Квинс Парк Ренџерса (2:1) у мечу који је донио титулу "грађанима" 13. маја 2012. године.

"Тај дан нећу никад заборавити, било је невјероватно, нешто што се догоди једном у животу. Дао сам гол за изједначење, а остало је историја".

Коментари / 0

Оставите коментар