Оде и Андрија Делибашић!

Бивши играч Партизана одлучио да у 33. години оконча фудбалску каријеру.

Фудбал 04.03.2015 | 23:00
Оде и Андрија Делибашић!

Андрија Делибашић одиграо је за Сутјеску само два кола и одлучио да напусти клуб. Нагађало се да је разлог лоши резултати клуба у којем је поникао, а уствари...

"Нећу више играти фудбал професионално. То је моја дефинитивна одлука и неће се мењати. Моја играчка каријера је завршена, па зато је и јасно да нећу прећи у Партизан", изјавио је за "Информер" Делибашић.

Он је одбио да прича који су прави разлози изненадног доношења такве одлуке, али је дефинитивно потврдио и да су приче о повратку у клуб у коме се афирмисао и стекао славу неосноване.

Партизан је наводно пре две недеље контактирао Делибашића у жељи да се врати у Хумску, али је црногорски играч одбио ту понуду. Црно-бели су му нудили 7.000 евра месечно, а он је тражио 10.000 евра.

Делибашић ће сада међу тренере.

"Овог месеца ће кренути тренерска школа Фудбалског савеза Црне Горе. Желим да стекнем лиценцу и посветим се тренерском позиву. Хоћу да останем у фудбалу и мислим да је посао тренера у овом тренутку најбољи избор", додао је Делибашић.

Андрија Делибашић је осим за Сутјеску и Партизан у каријери наступао и за Ма­јор­ку, Бен­фи­ку, АЕК, Бе­и­ра Мар, Ре­ал Со­си­је­да­д, Ер­ку­ле­с, Ра­јо Ва­ље­ка­но и тај­ланд­ски Ра­ча­бу­ри.

За селекцију Црне Горе одиграо је 20 мечева и постигао је шест голова.

Коментари / 0

Оставите коментар