Ode i Andrija Delibašić!

Bivši igrač Partizana odlučio da u 33. godini okonča fudbalsku karijeru.

Fudbal 04.03.2015 | 23:00
Ode i Andrija Delibašić!

Andrija Delibašić odigrao je za Sutjesku samo dva kola i odlučio da napusti klub. Nagađalo se da je razlog loši rezultati kluba u kojem je ponikao, a ustvari...

"Neću više igrati fudbal profesionalno. To je moja definitivna odluka i neće se menjati. Moja igračka karijera je završena, pa zato je i jasno da neću preći u Partizan", izjavio je za "Informer" Delibašić.

On je odbio da priča koji su pravi razlozi iznenadnog donošenja takve odluke, ali je definitivno potvrdio i da su priče o povratku u klub u kome se afirmisao i stekao slavu neosnovane.

Partizan je navodno pre dve nedelje kontaktirao Delibašića u želji da se vrati u Humsku, ali je crnogorski igrač odbio tu ponudu. Crno-beli su mu nudili 7.000 evra mesečno, a on je tražio 10.000 evra.

Delibašić će sada među trenere.

"Ovog meseca će krenuti trenerska škola Fudbalskog saveza Crne Gore. Želim da steknem licencu i posvetim se trenerskom pozivu. Hoću da ostanem u fudbalu i mislim da je posao trenera u ovom trenutku najbolji izbor", dodao je Delibašić.

Andrija Delibašić je osim za Sutjesku i Partizan u karijeri nastupao i za Ma­jor­ku, Ben­fi­ku, AEK, Be­i­ra Mar, Re­al So­si­je­da­d, Er­ku­le­s, Ra­jo Va­lje­ka­no i taj­land­ski Ra­ča­bu­ri.

Za selekciju Crne Gore odigrao je 20 mečeva i postigao je šest golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar