Хезоња: Жалим што нисам играо у Партизану!

Било је преговора, али не и конкретног договора...Хрватски репрезентативац истиче да је тек на почетку каријере и да постоји могућност да некад у будућности обуче црно-белу опрему...

Кошарка 05.03.2015 | 16:20
Хезоња: Жалим што нисам играо у Партизану!

Пре само неколико дана једна од највећих младих НБА звезда тренутно, Јусуф Нуркић, изјавио је да ће једног дана сигурно обући дрес Партизана, највише због навијача, али и чињенице да је велики партизановац. Сличну причу има још један младић о чијим играма, квалитету и таленту се све више прича последњих месеци. У питању је млада суперзвезда Барселоне - Марио Хезоња.

Наиме, хрватски репрезентативац је пре само непуне три године био пред потписом са Партизаном, али је на крају ипак отишао у Шпанију и заиграо за каталонског гиганта. У изјави коју је дао Блицу, Хезоња истиче да помало жали што није обукао дрес српског шампиона.
"Одлично се познајем са људима из Партизана, али није било конкретног договора да пређем у Београд пре потписа са Барселоном. У сваком случају, има још времена, на почетку са каријере и ко зна шта доноси нови дан", рекао је Хезоња за Блиц.

Момак одличног шута, који је не тако давно успео да изједначи рекорд ЕНДЕСА лиге по броју убачених тројки без промашаја у једној утакмици (Манреса прим. аут.) и изједначио се са Салетом Ђорђевићем и Игором Ракочевићем (по осам тројки) у редовима Таукерамике, већ 19. марта стиже у српску престоницу, где ће Барса гостовати Црвеној звезди у оквиру 11. кола ТОП 16 фазе Евролиге.
"Звезда је одличан тим. Познато је да њени навијачи праве фантастичну атмосферу и сигурно нам неће бити лако у Арени, иако њихов учинак у ТОП 16 фази није онака како су то можда очекивали. За Барселону је то још један јак меч са добрим тимом", закључио је 20-годишњи бек.

Коментари / 0

Оставите коментар