Алатке за уљепшавање које морате имати

Наравно, ваши прсти и мали апликатори који долазе уз шминку ће одрадити посао, али ако желите да изгледате као да вас је нашминкао професионални шминкер, морате набавити и професионални алат. Доносимо осам алатки за уљепшавање које свака жена треба да има у свом несесеру.

Мода и љепота 04.03.2015 | 09:19
Алатке за уљепшавање које морате имати

Увијач за трепавице

За савршене трепавице није довољна само маскара. Увијач за трепавице ће вам помоћи и да подигнете трепавице усљед чега ће очи изгледати крупније и љепше. Након што сте их увили, нанесите маскару и добићете предиван изглед очију.

Коса четка за руменило

Захваљујући овој четки, наношење руменила дуж образа и јагодица ће бити много брже, прецизније и једноставније. Изаберите четку од природне длаке, јер ће руменило изгледати много природније.

Савијена четкица за наношење ајлајнера

Идеална је за брзо и прецизно наношење производа било да се ради о течном ајлајнеру, кремастом или оном у виду гела. Пластични дио четкице мора бити довољно дугачак да га можете чврсто ухватити како бисте алајнер што прецизније нанијели.

“Оштра“ четкица за наношење коректора

Ако имате проблема приликом прикривања тамних колутова испод очију, ову четкицу морате имати. Захваљујући овој четкици, на једноставан и прецизан начин ћете прикрити и најтамније дијелове лица.

Спужвица за наношење шминке у облику купе

Баците равне спужвице које само упијају производ, а набавите округле са оштрим врхом које подсјећају на купу. Заобљени доњи дио идеалан је за наношење шминке на образе и дуж виличне кости, док горњим дијелом можете нанијети сјенку у унутрашње углове очију.

Фен за косу са турмалином

Моћни минерал турмалин налази се у унутрашњости фена и приликом сушења на косу “избацује“ негативне јоне који неутралишу и обнављају косу. Након сушења коса ће изгледати као да сте је осушили на природан начин те ће бити сјајна и њежна.

Округла четка за косу

Вријеме је да велику четку за фенирање замијените мањом. Мала, округла четка ће смирити наелектрисану косу и дати јој волумен. Ако имате густу косу, много лакше ћете је исфенирати кориштењем овакве четке.

Фигаро

Вјероватно сте већ примјетили да фигаро долази у разним величинама. Увијек се одлучите за “златну средину“ – величину фигара између једног до два центиметра. Коса увијена фигаром ће свакој дами дати свјеж и модеран изглед. Водите рачуна да прије кориштења на косу увијек нанесете средство за заштиту од топлоте.

Извор: Минимагазин

Коментари / 0

Оставите коментар