Вукић се враћа међу црно-бијеле?!

Искусни српски везиста је недавно раскинуо сарадњу са Веријом и на прагу је повратка у клуб чији га навијачи обожавају.

Фудбал 05.03.2015 | 23:00
Вукић се враћа међу црно-бијеле?!

Звонимр Вукић је на прагу повратка у црно-бели табор! Али, не у Партизан већ у редове солунских црно-белих.

ПАОК жели да врати Вукића! Али, не у свалчионицу већ у директорску фотељу.

Грчки медији преносе да је Србин главни кандидат да преузме функцију спортског директора клуба из Солуна у којем је играо само једну сезону, али је за то време оставио сјајн утисак играма и купио навијаче за сва времена, а понашањем и односом према клубу је завредио велико поштовање газде клуба, Ивана Савидиса. Моћни руски бизнисмен који је препородио ПАОК од доласка на чело 2012. године обожава Вукића и жели да га врати у клуб на функцију коју је недавно напустио Зизис Вризас. Савидис и Вукић су изградили пријатељски однос, а помогла је и чињеница да Вукић прича руски језик.

Савидис је већ упутио Вукићу понуду и чека одговор Србина који је недавно напустио Верију и има намеру да у 35. години оконча каријеру. Газда грчког клуба се нада Вукић може бити квалитетан спортски директор с обзиром да говори неколико језика и да је играо у различитим деловима Европе.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

легенда

05.03.2015 22:48

Црно бјела легенда. После моце вукотица и уз драгана цирица најбољи плеј партизана несумљиво. Пакер стрјелац за цисту 10. Није имо ко да га гура у овом лоповском насем фудбалу инаце би био јос много познатији и признатији, није се лакто и припадо клановима,имао је знања као комплетна садасња лига али буквално, када погледам Сасу Илица велику легенду партизана свакако,али у поредењу са Вукицем просјецан фудбалер свакако,а какав статус узива у Партизану, али људи у иностранству то виде и цјене као сто је Ппеда Мијатовиц био спортски директор славног реала свакако не слуцајно. Педа је био полу спиц спиц па самим тим није ни упоредиван са Вукуцем, а свакако је био најбољи црно бјели фудбалер.

ОДГОВОРИТЕ