Vukić se vraća među crno-bijele?!

Iskusni srpski vezista je nedavno raskinuo saradnju sa Verijom i na pragu je povratka u klub čiji ga navijači obožavaju.

Fudbal 05.03.2015 | 23:00
Vukić se vraća među crno-bijele?!

Zvonimr Vukić je na pragu povratka u crno-beli tabor! Ali, ne u Partizan već u redove solunskih crno-belih.

PAOK želi da vrati Vukića! Ali, ne u svalčionicu već u direktorsku fotelju.

Grčki mediji prenose da je Srbin glavni kandidat da preuzme funkciju sportskog direktora kluba iz Soluna u kojem je igrao samo jednu sezonu, ali je za to vreme ostavio sjajn utisak igrama i kupio navijače za sva vremena, a ponašanjem i odnosom prema klubu je zavredio veliko poštovanje gazde kluba, Ivana Savidisa. Moćni ruski biznismen koji je preporodio PAOK od dolaska na čelo 2012. godine obožava Vukića i želi da ga vrati u klub na funkciju koju je nedavno napustio Zizis Vrizas. Savidis i Vukić su izgradili prijateljski odnos, a pomogla je i činjenica da Vukić priča ruski jezik.

Savidis je već uputio Vukiću ponudu i čeka odgovor Srbina koji je nedavno napustio Veriju i ima nameru da u 35. godini okonča karijeru. Gazda grčkog kluba se nada Vukić može biti kvalitetan sportski direktor s obzirom da govori nekoliko jezika i da je igrao u različitim delovima Evrope.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

legenda

05.03.2015 22:48

Crno bjela legenda. Posle moce vukotica i uz dragana cirica najbolji plej partizana nesumljivo. Paker strjelac za cistu 10. Nije imo ko da ga gura u ovom lopovskom nasem fudbalu inace bi bio jos mnogo poznatiji i priznatiji, nije se lakto i pripado klanovima,imao je znanja kao kompletna sadasnja liga ali bukvalno, kada pogledam Sasu Ilica veliku legendu partizana svakako,ali u poredenju sa Vukicem prosjecan fudbaler svakako,a kakav status uziva u Partizanu, ali ljudi u inostranstvu to vide i cjene kao sto je Ppeda Mijatovic bio sportski direktor slavnog reala svakako ne slucajno. Peda je bio polu spic spic pa samim tim nije ni uporedivan sa Vukucem, a svakako je bio najbolji crno bjeli fudbaler.

ODGOVORITE