Бранкица Станковић пријетила новинару Бете!

Новинарка Б92 Бранкица Станковић бурно је и уз увреде у понедељак реаговала када је новинар агенције Бета позвао за коментар поводом саопштења фудбалских клубова Партизан и Црвена звезда која се односе на емисију Б92 "Репортер".

Србија 03.03.2015 | 16:13
Бранкица Станковић пријетила новинару Бете!

Пошто се новинар Бете представио, а пре него што је поставио питање, Бранкица Станковић почела је да виче и да говори како он није "новинар, већ навијач" и како нема коментар.

"Кад ја почнем да се бавим Бетом... Треба да вас буде срамота. Запамтила сам ти име", истакла је Станковићева у телефонском разговору с новинаром Бете Иваном Петковићем.

Она је навела да су Звезда и Партизан у саопштењима "јавно позвали на линч" и да је требало да новинари прво позову челнике тих клубова, као и Удружење новинара Србије и Независно удружење новинара Србије.

Бранкица Станковић је новинару Бете рекла и то да медији није ни требало да објављују саопштења Партизана и Звезде, а на крају разговора поновила: "Нећеш добити коментар".

Фудбалски клубови Црвена звезда и Партизан раније у понедељак су издали саопштења у којима су навели да су одбили да учествују у емисији "Репортер" на телевизији Б92.

У саопштењима, која су потписали председник Звезде Светозар Мијаиловић и генерални директор Партизана Милош Вазура, пише да аутори емисије тенденциозним извештавањем желе да уруше српски фудбал и спорт уопште.

Прва епизода серијала "Репортер" биће емитована у понедељак увече од 20.30 на телевизији Б92.

Из Б92 је најављено да ће се емисија "Репортер", коју ће припремати новинари редакције "Инсајдер", бавити "откривањем разних злоупотреба, корупције и криминала".

Због претњи Бранкици Станковић, поводом њених ранијих емисија о малверзацијама у спорту, суд је 2013. године осудио на условне казне затвора групу навијача Партизана.


(Србија данас)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Име

03.03.2015 15:18

Подрска Бранкици!!! Мало је правих новинара као сто је она.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

03.03.2015 17:19

Ови новинари да добију статус "Белог медведа"

ОДГОВОРИТЕ
Name

југ

03.03.2015 17:59

Петковићу, пожали се Кимију..

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјурица

03.03.2015 18:14

Фукара прети колегама, јер неце да раде како она казе. Гле цуда а казе да заступа независно новинарство. Сад прети другима а кукала је кад су претили њој. Док није добила полицијско обезбедјење цутала је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

У чуду

03.03.2015 18:39

Интелигентно и логично размишљање, нема шта. Ћутала док није добила полицијско обезбеђење... А зашто га је онда добила кад је ћутала? Кими, ти ли си?