Brankica Stanković prijetila novinaru Bete!

Novinarka B92 Brankica Stanković burno je i uz uvrede u ponedeljak reagovala kada je novinar agencije Beta pozvao za komentar povodom saopštenja fudbalskih klubova Partizan i Crvena zvezda koja se odnose na emisiju B92 "Reporter".

Srbija 03.03.2015 | 16:13
Brankica Stanković prijetila novinaru Bete!

Pošto se novinar Bete predstavio, a pre nego što je postavio pitanje, Brankica Stanković počela je da viče i da govori kako on nije "novinar, već navijač" i kako nema komentar.

"Kad ja počnem da se bavim Betom... Treba da vas bude sramota. Zapamtila sam ti ime", istakla je Stankovićeva u telefonskom razgovoru s novinarom Bete Ivanom Petkovićem.

Ona je navela da su Zvezda i Partizan u saopštenjima "javno pozvali na linč" i da je trebalo da novinari prvo pozovu čelnike tih klubova, kao i Udruženje novinara Srbije i Nezavisno udruženje novinara Srbije.

Brankica Stanković je novinaru Bete rekla i to da mediji nije ni trebalo da objavljuju saopštenja Partizana i Zvezde, a na kraju razgovora ponovila: "Nećeš dobiti komentar".

Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Partizan ranije u ponedeljak su izdali saopštenja u kojima su naveli da su odbili da učestvuju u emisiji "Reporter" na televiziji B92.

U saopštenjima, koja su potpisali predsednik Zvezde Svetozar Mijailović i generalni direktor Partizana Miloš Vazura, piše da autori emisije tendencioznim izveštavanjem žele da uruše srpski fudbal i sport uopšte.

Prva epizoda serijala "Reporter" biće emitovana u ponedeljak uveče od 20.30 na televiziji B92.

Iz B92 je najavljeno da će se emisija "Reporter", koju će pripremati novinari redakcije "Insajder", baviti "otkrivanjem raznih zloupotreba, korupcije i kriminala".

Zbog pretnji Brankici Stanković, povodom njenih ranijih emisija o malverzacijama u sportu, sud je 2013. godine osudio na uslovne kazne zatvora grupu navijača Partizana.


(Srbija danas)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Ime

03.03.2015 16:18

Podrska Brankici!!! Malo je pravih novinara kao sto je ona.

ODGOVORITE
Name

pero

03.03.2015 18:19

Ovi novinari da dobiju status "Belog medveda"

ODGOVORITE
Name

jug

03.03.2015 18:59

Petkoviću, požali se Kimiju..

ODGOVORITE
Name

djurica

03.03.2015 19:14

Fukara preti kolegama, jer nece da rade kako ona kaze. Gle cuda a kaze da zastupa nezavisno novinarstvo. Sad preti drugima a kukala je kad su pretili njoj. Dok nije dobila policijsko obezbedjenje cutala je.

ODGOVORITE
Name

U čudu

03.03.2015 19:39

Inteligentno i logično razmišljanje, nema šta. Ćutala dok nije dobila policijsko obezbeđenje... A zašto ga je onda dobila kad je ćutala? Kimi, ti li si?