ПЛ: Чекићари би да ''ишчекићају'' Челси!

Сада више нема двојбе, Вест Хем је у кризи, а Европа је све даље за "чекићаре", којима у госте долази Челси осокољен освојеним Лига купом.

Фудбал 03.03.2015 | 22:00
ПЛ: Чекићари би да ''ишчекићају'' Челси!

Вест Хем на претходних пет мечева не зна за победу, а посебно је болео пораз у претходном колу, када их је савладао комшијски тим Кристал Паласа са 3:1. Озбиљно се разматра будућност Сема Олердајса на клупи, јер овом клубу више није циљ само опстанак, него Европа.

На другој страни, Челси је почео жетву трофеја освојивши Лига куп победом над Тотенхемом. Чини се да је и титула Премијер лига све ближа, јер му Манчестер сити лошим партијама свесрдно помаже и услед пораза "грађана" од Ливерпула (2:1), "плавци" на врху имају пет бодова више и меч мање.

Чета Жозеа Муриња има три победе и два ремија на претходних пет првенствених мечева, а против "чекићара" Немања Матић ће одрадити и други меч суспензије. Могуће да ће Специјални одмарати још неког, јер их 11. марта очекује реванш осмине финала Лиге шампиона са Пари Сен Жерменом.

На другој страни, Вест Хем је без две велике звезде, Карлтона Кола и Ендија Керола. Њима после овог меча следи још један градски дерби, пошто гостују Арсеналу.

Коментари / 0

Оставите коментар