PL: Čekićari bi da ''iščekićaju'' Čelsi!

Sada više nema dvojbe, Vest Hem je u krizi, a Evropa je sve dalje za "čekićare", kojima u goste dolazi Čelsi osokoljen osvojenim Liga kupom.

Fudbal 03.03.2015 | 22:00
PL: Čekićari bi da ''iščekićaju'' Čelsi!

Vest Hem na prethodnih pet mečeva ne zna za pobedu, a posebno je boleo poraz u prethodnom kolu, kada ih je savladao komšijski tim Kristal Palasa sa 3:1. Ozbiljno se razmatra budućnost Sema Olerdajsa na klupi, jer ovom klubu više nije cilj samo opstanak, nego Evropa.

Na drugoj strani, Čelsi je počeo žetvu trofeja osvojivši Liga kup pobedom nad Totenhemom. Čini se da je i titula Premijer liga sve bliža, jer mu Mančester siti lošim partijama svesrdno pomaže i usled poraza "građana" od Liverpula (2:1), "plavci" na vrhu imaju pet bodova više i meč manje.

Četa Žozea Murinja ima tri pobede i dva remija na prethodnih pet prvenstvenih mečeva, a protiv "čekićara" Nemanja Matić će odraditi i drugi meč suspenzije. Moguće da će Specijalni odmarati još nekog, jer ih 11. marta očekuje revanš osmine finala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom.

Na drugoj strani, Vest Hem je bez dve velike zvezde, Karltona Kola i Endija Kerola. Njima posle ovog meča sledi još jedan gradski derbi, pošto gostuju Arsenalu.

Komentari / 0

Ostavite komentar