Дуле: Жао ми је што су вређали Нолета!

Тренер Партизана критиковао реакцију групе Гробара, која је вређала најбољег српског спортисту пре дербија. "Он је величанствен човек", поручио је шеф струке црно-белих.

Кошарка 03.03.2015 | 18:00
Дуле: Жао ми је што су вређали Нолета!

Иако му је група Гробара пре дербија певала "Плати порез п**** циганска", Новак Ђоковић није им замерио, већ им је захвалио и на полувремену рекао "Навијам за Звезду, не мрзим Партизан".

Тренеру Партизана Душку Вујошевићу ипак је засметала таква реакција дела навијача.

"Имам веома позитивно мишљење о Новаку, само ми смета што навија за погрешан тим. Није ми мило што су то урадили, жао ми је. Дошао је на Партизанову утакмицу и зашто да му се то догађа? То не ваља. Нико није савршен, па ни Ноле, али он је величанствен човек, спортиста невероватног формата, опуштен, неумишљен, на земљи, који је имао много хуманитарних акција и помогао Србији", изјавио је Вујошевић за Курир и запитао:

"Па шта ако навија за Црвену звезду, ако је човек коректан?"

Тренер Партизана истакао је још једном, као и после дербија, да не мрзи Црвену звезду и њене коректне навијаче, стручни штаб, играче...

"И сам Новак је рекао: 'Навијам за Црвену звезду, али не мрзим Партизан'. Ни ја немам мржње у себи што се тиче играча, стручног штаба, па и коректних навијача Црвене звезде. Али, када постоји један заслепљени навијач, онда то не ваља. Шта би ти људи без Нолета, јер он и њима приређује неко задовољство. Наступиће сада у Краљеву за Србију, тако да не може све да се посматра само кроз навијачко опредељење", додао је Вујошевић.

Ђоковић је на утакмицу дошао уз браћу Марка и Ђорђа и у друштву Виктора Троицког, свог пријатеља и великог навијача Партизана. Шеф струке тима из Хумске упитан је и колико му прија чињеница да су српски тенисери заједно гледали утакмицу.

"Веома сам задовољан том чињеницом", кратко је рекао.

Новак је после меча отишао у тунел испред свлачионица, али није имао прилику да честита Вујошевићу тријумф.

"С обзиром на то да се нисмо видели, директно није (честитао), али је преко Саше Даниловића послао поздраве и честитке, што ми је веома драго", подвукао је Вујошевић.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

бетовен

03.03.2015 17:42

Ста прица Вујосевиц? Јели Звезда била погресан клуб И када је био њихов тренер?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Навијац

03.03.2015 17:43

Докле це ови хулигани терорисати нормалне људе и спортисте? Спортисти као Новак, за један дан постигну оно ста они сви скупа за зивота неце, а то је успјех. Узурпирали су нам спортске објекте, сију мрзњу и страх, униставају имовину и кваре сваки спорт. Јадни су сви хулигани, не само ови о којима је текст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутралан

03.03.2015 18:33

Велика срамота и блам за навијаће у Србији,без обзира за кога навијају.Ђоковић је један једини који улази у историју свјетског тениса.Такав спортиста се још није појавио на овим просторимаи као хуманиста и велики човјек.

ОДГОВОРИТЕ