Dule: Žao mi je što su vređali Noleta!

Trener Partizana kritikovao reakciju grupe Grobara, koja je vređala najboljeg srpskog sportistu pre derbija. "On je veličanstven čovek", poručio je šef struke crno-belih.

Košarka 03.03.2015 | 18:00
Dule: Žao mi je što su vređali Noleta!

Iako mu je grupa Grobara pre derbija pevala "Plati porez p**** ciganska", Novak Đoković nije im zamerio, već im je zahvalio i na poluvremenu rekao "Navijam za Zvezdu, ne mrzim Partizan".

Treneru Partizana Dušku Vujoševiću ipak je zasmetala takva reakcija dela navijača.

"Imam veoma pozitivno mišljenje o Novaku, samo mi smeta što navija za pogrešan tim. Nije mi milo što su to uradili, žao mi je. Došao je na Partizanovu utakmicu i zašto da mu se to događa? To ne valja. Niko nije savršen, pa ni Nole, ali on je veličanstven čovek, sportista neverovatnog formata, opušten, neumišljen, na zemlji, koji je imao mnogo humanitarnih akcija i pomogao Srbiji", izjavio je Vujošević za Kurir i zapitao:

"Pa šta ako navija za Crvenu zvezdu, ako je čovek korektan?"

Trener Partizana istakao je još jednom, kao i posle derbija, da ne mrzi Crvenu zvezdu i njene korektne navijače, stručni štab, igrače...

"I sam Novak je rekao: 'Navijam za Crvenu zvezdu, ali ne mrzim Partizan'. Ni ja nemam mržnje u sebi što se tiče igrača, stručnog štaba, pa i korektnih navijača Crvene zvezde. Ali, kada postoji jedan zaslepljeni navijač, onda to ne valja. Šta bi ti ljudi bez Noleta, jer on i njima priređuje neko zadovoljstvo. Nastupiće sada u Kraljevu za Srbiju, tako da ne može sve da se posmatra samo kroz navijačko opredeljenje", dodao je Vujošević.

Đoković je na utakmicu došao uz braću Marka i Đorđa i u društvu Viktora Troickog, svog prijatelja i velikog navijača Partizana. Šef struke tima iz Humske upitan je i koliko mu prija činjenica da su srpski teniseri zajedno gledali utakmicu.

"Veoma sam zadovoljan tom činjenicom", kratko je rekao.

Novak je posle meča otišao u tunel ispred svlačionica, ali nije imao priliku da čestita Vujoševiću trijumf.

"S obzirom na to da se nismo videli, direktno nije (čestitao), ali je preko Saše Danilovića poslao pozdrave i čestitke, što mi je veoma drago", podvukao je Vujošević.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

betoven

03.03.2015 17:42

Sta prica Vujosevic? Jeli Zvezda bila pogresan klub I kada je bio njihov trener?

ODGOVORITE
Name

Navijac

03.03.2015 17:43

Dokle ce ovi huligani terorisati normalne ljude i sportiste? Sportisti kao Novak, za jedan dan postignu ono sta oni svi skupa za zivota nece, a to je uspjeh. Uzurpirali su nam sportske objekte, siju mrznju i strah, unistavaju imovinu i kvare svaki sport. Jadni su svi huligani, ne samo ovi o kojima je tekst.

ODGOVORITE
Name

neutralan

03.03.2015 18:33

Velika sramota i blam za navijaće u Srbiji,bez obzira za koga navijaju.Đoković je jedan jedini koji ulazi u istoriju svjetskog tenisa.Takav sportista se još nije pojavio na ovim prostorimai kao humanista i veliki čovjek.

ODGOVORITE