Жена убица, унука славног српског глумца

Теодора Викторовић (39), осумњичена за монструозан злочин који се догодио у Милешевској улици, на Врачару у Београду, директан је потомак глумца кога већина памти по улози у серији "Бољи живот".

Србија 03.03.2015 | 07:37
Жена убица, унука славног српског глумца

Једна од најгорих вести коју је јуче Србија имала прилику да чује тиче се двоструког убиства које се десило у Београду. У стану у Милешевској 33 полиција је пронашла два беживотна женска тела, а по пријави Борислава Стаменкова.

Страдале жене су Иванка Ђукић (91) и Љиљана Викторовић (60), а убица је њихова унука, односно ћерка, Теодора Викторовић, невенчана жена Стаменкова који је алармирао полицију. И он је приведен јер је дао конфузне изјаве, а како је утврђено да су несрећне жене убијене доста раније од његовог позива, осумњичен је за заташкавање злочина или саучешће.

Теодори су на ВМА установили присуство 3,6 промила алкохола у крви, као и неке друге супстанце, лекова за смирење или наркотике. Она је, тј. ако се докаже да је она убица, злочин починила у стану у коме живе и њено двоје деце, једно од пет година, друго од седам месеци.

Оно што је куриозитет, нажалост са немилим поводом, јесте сродничка веза осумњичене са једним познатим српским глумцем. Покојни Михајло Викторовић (1929-1998) био је глумац Народног позоришта у Београду, појављивао се на Радио Београду, као у ТВ драмама и филмовима.

Био је директор гимназије у "Шеширу професора Вујића" 1972, Коштанин отац у "Коштани" 1976, али је далеко најпознатији по улози траги-комичног Ђорђа Цигановића у серији "Бољи живот" Михаила Вукобратовића и Александра Ђорђевића.

Извор: Србија Данас

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ниста цудно

03.03.2015 07:41

Мој отац је ментални болесник који је сав зивот посветио разним криминалним радњама да би издрзавао сбог брата и његову дјецу. Додјем, једном братов син није вјеровао да паре иду само њему те је претукао покојну бабу у тој старости. Насле су је комсије у локви крви те тако су јој продузиле зивот. Јуце ми казе у нападу халуцинација да ја вредјам његову маму' та би сад имала ваљда 120 година. Гледам га и мислим никад не реце ста му је братов син урадио ни као луд. Маса лудака из Србије јер је јос срамота ици психијатру.

ОДГОВОРИТЕ