Žena ubica, unuka slavnog srpskog glumca

Teodora Viktorović (39), osumnjičena za monstruozan zločin koji se dogodio u Mileševskoj ulici, na Vračaru u Beogradu, direktan je potomak glumca koga većina pamti po ulozi u seriji "Bolji život".

Srbija 03.03.2015 | 07:37
Žena ubica, unuka slavnog srpskog glumca

Jedna od najgorih vesti koju je juče Srbija imala priliku da čuje tiče se dvostrukog ubistva koje se desilo u Beogradu. U stanu u Mileševskoj 33 policija je pronašla dva beživotna ženska tela, a po prijavi Borislava Stamenkova.

Stradale žene su Ivanka Đukić (91) i Ljiljana Viktorović (60), a ubica je njihova unuka, odnosno ćerka, Teodora Viktorović, nevenčana žena Stamenkova koji je alarmirao policiju. I on je priveden jer je dao konfuzne izjave, a kako je utvrđeno da su nesrećne žene ubijene dosta ranije od njegovog poziva, osumnjičen je za zataškavanje zločina ili saučešće.

Teodori su na VMA ustanovili prisustvo 3,6 promila alkohola u krvi, kao i neke druge supstance, lekova za smirenje ili narkotike. Ona je, tj. ako se dokaže da je ona ubica, zločin počinila u stanu u kome žive i njeno dvoje dece, jedno od pet godina, drugo od sedam meseci.

Ono što je kuriozitet, nažalost sa nemilim povodom, jeste srodnička veza osumnjičene sa jednim poznatim srpskim glumcem. Pokojni Mihajlo Viktorović (1929-1998) bio je glumac Narodnog pozorišta u Beogradu, pojavljivao se na Radio Beogradu, kao u TV dramama i filmovima.

Bio je direktor gimnazije u "Šeširu profesora Vujića" 1972, Koštanin otac u "Koštani" 1976, ali je daleko najpoznatiji po ulozi tragi-komičnog Đorđa Ciganovića u seriji "Bolji život" Mihaila Vukobratovića i Aleksandra Đorđevića.

Izvor: Srbija Danas

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nista cudno

03.03.2015 07:41

Moj otac je mentalni bolesnik koji je sav zivot posvetio raznim kriminalnim radnjama da bi izdrzavao sbog brata i njegovu djecu. Dodjem, jednom bratov sin nije vjerovao da pare idu samo njemu te je pretukao pokojnu babu u toj starosti. Nasle su je komsije u lokvi krvi te tako su joj produzile zivot. Juce mi kaze u napadu halucinacija da ja vredjam njegovu mamu' ta bi sad imala valjda 120 godina. Gledam ga i mislim nikad ne rece sta mu je bratov sin uradio ni kao lud. Masa ludaka iz Srbije jer je jos sramota ici psihijatru.

ODGOVORITE