Рафа: Желим да имам своју породицу и дјецу!

Четврти тенисер света Рафаел Надал изјавио је да би волео да оснује породицу, али да не зна колико ће деце имати.

Тенис 03.03.2015 | 13:40
Рафа: Желим да имам своју породицу и дјецу!

Такође, Рафа је истакао да би волео да има децу са дугогодишњом девојком Маријом Франческом Парељом, познатијом као Ћиском.

„Ја сам фамилијарна особа, моје васпитање је окренуто породици. Никада не знате шта ће се десити у будућности, али верујем да ћу основати породицу, имати децу, али не знам тачно колико. Волим децу, али то није једнострана одлука, за њу је потребно двоје. Волео бих да имам много деце, не могу рећи да ли је то двоје, троје или четворо“, рекао је Надал.

Он је додао да се нада да ће га људи памтити по доброти, а не само титулама које је освојио.

„Оно што сте урадили је веома добро, али када одете негде према вама ће се понашати због наслеђа које сте оставили. Наслеђе нису титуле које сте подигли, него пријатељи које сте стекли и колико добро сте се понашали према људима широм света. Надам се да сам током година водио рачуна. Тако мислим јер где год да одем људи ме цене – и организатори турнира, али и људи на туру са којима ћу, надам се, остати у контакту“, додао је ’Бик са Маљорке’.

Шпанац је један од најпопуларнијих спортиста на свету.

„Бити славан да бисте били славни вам ништа не доноси. Лепо је и задовољавајуће ако сте заслужили добрим делима, не само на терену. Прави успех је имати пријатеље, породицу, бринути за њих и бити вољени од људи. Јавност је веома важна, али оно што је још битније да будете вољени од оних који вас окружују“, закључио је Надал.

Коментари / 0

Оставите коментар