Мари: Срамота је како се понашам!

Шкотски тенисер Енди Мари напокон је признао да је његово понашање на терену у неким тренуцима срамно.

Тенис 03.03.2015 | 13:00
Мари: Срамота је како се понашам!

Много се ’прашине’ подигло после финала Аустралијан опена када је Мари на терену покушао да окриви Новака Ђоковића за пад у игри и пораз.

Тада је на терену тврдио да српски тенисер покушава да га превари, али сада је искрено рекао да често под притиском на терену говори стгвари које иначе никада не би рекао.

„Срамота ме неких ствари које сам радио и говорио на терену. Али, то је иза мене. Никада не бих разговарао на тај начин са неким. Никада. У свакодневном животу то никада не бих урадио. Ако послуштате многе ствари које говорим на терену, већина се своди на самокритику. Али, научио сам да када емотивна страна нашег мозга преузме контролу, ми се трудимо да тражимо изговоре и кривимо неког другог. Али, ја знам веома добро да сам ја прва особа коју кривим за неуспех. Ја не желим да кажем никоме ништа лоше на терену, али се дешава. Када сте под великим притиском, природно је да поченете да тражите изговоре“, рекао је Мари.

Он је признао да се понадао током дуела са Ђоковићем у финалу Аустралијан опена.

„Помислио сам: ’Боже, ово би могао да освојиш. Ако неко има грчеве у финалу Грен слема, онда би ти требало да славиш’. Не желим да ми се то дешава“, додао је Британац.

Коментари / 0

Оставите коментар