Видео: Азаренка са Бекамом - Прелијеп је!!!

Белоруска тенисерка Викторија Азаренка се у суботу борила са Чехињом Луцие Шафаровом за титулу на WТА турниру у Дохи и изгубила, али...

Тенис 03.03.2015 | 09:00
Видео: Азаренка са Бекамом - Прелијеп је!!!

Азаренка је у полуфиналу елиминисала Американку Венус Вилијамс са 2:6, 6:2, 6:4, а после меча је упознала ни мање ни више него Дејвида Бекама.

„Било је фантастично. Мислим да је свака девојка била помало љубоморна на мене“, рекла је Азаренка.

Бивши фудбалер Манчестер Јунајтеда, Реала, Милана и Пари Сен Жермена гледао је уживо 14. узастопну победу Азаренке у Дохи, која је претходне две године дизала пехар у том граду.

„Стварно му се дивим, он је невероватан спортиста. Такође је прелеп, а ја сам дефинитивно црвенела поред њега. Али, био је веома фин – честитао ми је и рекао да је импресиониран мојом игром“, додала је Белорускиња.

И поред једне такве величине на трибинама, Вика није осећала притисак на терену.

„Нисам осећала никакав притисак што ме је гледао, али сам стварно желела да одиграм добро. Чак сам направила и неки дриблинг са лоптицом у нади да ће видети. Мислим да је забавно што га имамо овде и сјајно је за публику. Стварно ценим што је дошао да гледа – сјајно је за женски тенис да има ову врсту подршке“, закључила је Азаренка.

Коментари / 0

Оставите коментар