Вучелић о титули и ''ванфудбалским силама''!

Потпредседник Партизана каже да "неко игра пријатељске мечеве", истиче да се у Хумској причало о томе што је ОФК извео резервни састав против Спартака и додаје: "Против ванфудбалске силе се не може".

Фудбал 02.03.2015 | 21:20
Вучелић о титули и ''ванфудбалским силама''!

Фудбалски клуб Партизан, после два ремија у два кола, реаговао је и саопштењем и интервјуом потпредседника клуба Милорада Вучелића, у којима доминирају два става:

- Пуна подршка тренеру и играчима;

- Огорченост због поништеног гола на утакмици са Радничким из Ниша;

Оштрији тонови, ипак, стигли су од самог Вучелића, који је у интервјуу за "Журнал" поручио да "судије греше на штету црно-белих, док неко игра пријатељске утакмице".

"Поништен нам је регуларан гол. Одгледао сам снимак 30, неки чак и 50 пута. Нисмо задовољни ни игром, али ред је да апострофирамо кардиналну грешку судије и да апелујемо на надлежне органе да реагују како се не би више понављале", рекао је Вучелић и додао:

"Гледали смо снимак, читали штампу и коментаре: сви су једногласни у суду да смо оштећени! Крупна, кардинална грешка, неправда! Играмо тешке утакмице у којима судије греше на нашу штету, а неко игра пријатељске".

Вучелић није прецизирао на кога тачно мисли...

"Није то била тема Секретаријата, али..."
Новинар "Журнала" поставио је конкретно питање Вучелићу, да ли између осталог мисли на то што је наводно ОФК Београд извео резервни тим против Спартака у Суботици, што се доводи у везу са дуелом Спартака и Црвене звезде у 4. колу?

"И то смо спомињали, али не бих да сваљујем нешто на друге..."

Последње питање у интервјуу за "Журнал" гласило је: Има ли бојазни да вам се не понови сценарио из 2014. године?

"Нема бојазни! Ако се појави ванфудбласка сила, шта ћете да урадите? Против силе се не може. Али, понављам, то није била тема на састанку", остао је недоречен потпредседник Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар