Vučelić o tituli i ''vanfudbalskim silama''!

Potpredsednik Partizana kaže da "neko igra prijateljske mečeve", ističe da se u Humskoj pričalo o tome što je OFK izveo rezervni sastav protiv Spartaka i dodaje: "Protiv vanfudbalske sile se ne može".

Fudbal 02.03.2015 | 21:20
Vučelić o tituli i ''vanfudbalskim silama''!

Fudbalski klub Partizan, posle dva remija u dva kola, reagovao je i saopštenjem i intervjuom potpredsednika kluba Milorada Vučelića, u kojima dominiraju dva stava:

- Puna podrška treneru i igračima;

- Ogorčenost zbog poništenog gola na utakmici sa Radničkim iz Niša;

Oštriji tonovi, ipak, stigli su od samog Vučelića, koji je u intervjuu za "Žurnal" poručio da "sudije greše na štetu crno-belih, dok neko igra prijateljske utakmice".

"Poništen nam je regularan gol. Odgledao sam snimak 30, neki čak i 50 puta. Nismo zadovoljni ni igrom, ali red je da apostrofiramo kardinalnu grešku sudije i da apelujemo na nadležne organe da reaguju kako se ne bi više ponavljale", rekao je Vučelić i dodao:

"Gledali smo snimak, čitali štampu i komentare: svi su jednoglasni u sudu da smo oštećeni! Krupna, kardinalna greška, nepravda! Igramo teške utakmice u kojima sudije greše na našu štetu, a neko igra prijateljske".

Vučelić nije precizirao na koga tačno misli...

"Nije to bila tema Sekretarijata, ali..."
Novinar "Žurnala" postavio je konkretno pitanje Vučeliću, da li između ostalog misli na to što je navodno OFK Beograd izveo rezervni tim protiv Spartaka u Subotici, što se dovodi u vezu sa duelom Spartaka i Crvene zvezde u 4. kolu?

"I to smo spominjali, ali ne bih da svaljujem nešto na druge..."

Poslednje pitanje u intervjuu za "Žurnal" glasilo je: Ima li bojazni da vam se ne ponovi scenario iz 2014. godine?

"Nema bojazni! Ako se pojavi vanfudblaska sila, šta ćete da uradite? Protiv sile se ne može. Ali, ponavljam, to nije bila tema na sastanku", ostao je nedorečen potpredsednik Partizana.

Komentari / 0

Ostavite komentar