Ноле жестоко оплео ТСС због карата за Дејвис куп!

У Краљеву су улазнице за меч Србија - Хрватска "распродате" за 13 минута, због чега је реаговао и наш најбољи тенисер.

Тенис 02.03.2015 | 20:40
Ноле жестоко оплео ТСС због карата за Дејвис куп!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић оптужио је организаторе Дејвис куп меча у Краљеву за малверзације са улазницама.
Репрезентација Србије у том граду дочекује селекцију Хрватске у мечу за који влада огромно интересовање, а Ђоковић је огорчен чињеницом да је више стотина Краљевчана остало погнутих глава на билетарници Хале спортова, јер су карте практично "распродате" пре пуштања у слободну продају, која је трајала свега неколико минута.

"Изузетно сам разочаран. Да карте нестану после 13 минута то је просто немогуће. Уствари, могуће је ако пустите само 50 комплета у слободну продају, а притом на интернет сајту, где је писало да ће такође моћи да се купе, уопште ни не буду пуштене. На крају је испало да је све распродато, а продаја није ни почела. Јасно је да је ту неко учинио кривичну радњу и неко за то мора апсолутно да одговара", изјавио је Ђоковић за "Блиц".

Из Тениског савеза Западне Србије, који су учествовали у организацији меча са Хрватском, још раније је поручено да ће се 1.500 карата наћи у продаји, а на крају продато је свега 50.

"Одређени људи из Тениског савеза су ми рекли да су обавестили надлежне органе о том потенцијалном сценарију, који се на крају и догодио, тако да ко год да је био надлежан, мораће да одговара. Потпуно је очигледно, с обзиром на мали капацитет хале, да је ту неко направио тешке малверзације. Озбиљна је штета тако нанета и савезу и репрезентацији, без потребе. И то због једног или двоје људи који су то урадили на своју руку", казао је Ђоковић, а преноси "Блиц".

Меч првог кола Светске групе Дејвис купа између Србије и Хрватске игра се у Краљеву од 6. до 8. марта.

Коментари / 0

Оставите коментар