Троицки: Емотивнији сам од Нолета, па стојећи навијам!

Српски тенисери били су звезде "вечитог дербија". Док је Новак Ђоковић аплаудирао седећи на столици, Виктор Троицки је често устајао и заједно са Гробарима певао песме.

Тенис 03.03.2015 | 00:00
Троицки: Емотивнији сам од Нолета, па стојећи навијам!

Сјајну слику слали су у недељу увече Новак Ђоковић и Виктор Троицки. Један навијач Звезде, други Партизана, заједно су гледали дерби, поздрављали потезе играча оба тима и насмејани напустили халу.

На крају, браћа Ђоковић честитала су Виктору победу његових црно-белих.

Током утакмице, навијачи су могли да гледају како се понашају велики спортисти. Када је Саша Павловић почео своју серију на почетку утакмице, Новак је поздрављао аплаузом скоро сваки успешан потез најбољег играча Партизана.

Исто тако, Троицки је у неколико наврата заједно са Ђоковићима аплаудирао погоцима из даљине којима је Звезда стицала предност у другој четвртини. На његово задовољство, Партизан је брзо поништио тај минус, па преузео утакмицу у своје руке и сигурно победио.

И један и други ни до сада нису крили за кога навијају. Као и до сада, ВИктор је у недељу темпераментно гледао утакмицу и неретко устајао са столице.

"Уживам да долазим на утакмице Партизана, обожавам то и долазим када год имам времена да подржим Партизан. Тако сам и вечерас овде", рекао је Троицки новинарима на паркету "Пионира".

Док је Троицки навијао стојећи, Ђоковић је седео на столици.

"Не могу тако, реагујем другачије, емотивнији сам од Новака", рекао је Троицки и додао:

"Утакмица је добра, драго ми је због Партизана и надам се да ће све и убудуће проћи у спортском духу. То је најважније".

За Новака и ВИктора и остале најбоље српске тенисере, нација ће моћи да навија већ крајем ове недеље, када у Краљеву буду играли против Хрватске у оквиру Дејвис купа.

Коментари / 0

Оставите коментар