Troicki: Emotivniji sam od Noleta, pa stojeći navijam!

Srpski teniseri bili su zvezde "večitog derbija". Dok je Novak Đoković aplaudirao sedeći na stolici, Viktor Troicki je često ustajao i zajedno sa Grobarima pevao pesme.

Tenis 03.03.2015 | 00:00
Troicki: Emotivniji sam od Noleta, pa stojeći navijam!

Sjajnu sliku slali su u nedelju uveče Novak Đoković i Viktor Troicki. Jedan navijač Zvezde, drugi Partizana, zajedno su gledali derbi, pozdravljali poteze igrača oba tima i nasmejani napustili halu.

Na kraju, braća Đoković čestitala su Viktoru pobedu njegovih crno-belih.

Tokom utakmice, navijači su mogli da gledaju kako se ponašaju veliki sportisti. Kada je Saša Pavlović počeo svoju seriju na početku utakmice, Novak je pozdravljao aplauzom skoro svaki uspešan potez najboljeg igrača Partizana.

Isto tako, Troicki je u nekoliko navrata zajedno sa Đokovićima aplaudirao pogocima iz daljine kojima je Zvezda sticala prednost u drugoj četvrtini. Na njegovo zadovoljstvo, Partizan je brzo poništio taj minus, pa preuzeo utakmicu u svoje ruke i sigurno pobedio.

I jedan i drugi ni do sada nisu krili za koga navijaju. Kao i do sada, VIktor je u nedelju temperamentno gledao utakmicu i neretko ustajao sa stolice.

"Uživam da dolazim na utakmice Partizana, obožavam to i dolazim kada god imam vremena da podržim Partizan. Tako sam i večeras ovde", rekao je Troicki novinarima na parketu "Pionira".

Dok je Troicki navijao stojeći, Đoković je sedeo na stolici.

"Ne mogu tako, reagujem drugačije, emotivniji sam od Novaka", rekao je Troicki i dodao:

"Utakmica je dobra, drago mi je zbog Partizana i nadam se da će sve i ubuduće proći u sportskom duhu. To je najvažnije".

Za Novaka i VIktora i ostale najbolje srpske tenisere, nacija će moći da navija već krajem ove nedelje, kada u Kraljevu budu igrali protiv Hrvatske u okviru Dejvis kupa.

Komentari / 0

Ostavite komentar