Видео: Ноле и Виктор уживали, али...

Мала група навијача Партизана певала је увредљиве песме на рачун најбољег тенисера света Новака Ђоковића.

Кошарка 02.03.2015 | 19:00
Видео: Ноле и Виктор уживали, али...

Новак Ђоковић, навијач Црвене звезде и Виктор Троицки, навијач Партизана, дошли су заједно у "Пионир" да прате АБА дерби између београдски црно и црвено-белих.

Међутим, то није прошло без непријатних и непотребних сцена.

Мала група Гробара, када је видела Ђоковића у дворани, почела је да му пева увредљиву песму поручујући му да плати порез (уз још неколико речи које нису примерене за објављивање), а тиме алудирајући да је најбољи тенисер света и најбољи српски спортиста свих времена пријављен у Монте Карлу.

Ова непријатност за све љубитеље спорта није трајала дуго, јер мала група неувиђајних присталица црно-белих није дуго инсистирала на увредама.

Много је већи број оних који су ове недеље увече дошли у "Пионир" а да су аплаузом и овацијама поздравили наша два велика тенисера, који ће се за неколико дана у Краљеву, заједно, борити против Хрватске у Дејвис купу.

Најбољи српски спортиста прокоментарисао је, између осталог, и увреде које му је упутио део навијача Партизана.

Аплаузи, осмеси, покушај да се дође до аутограма и слике, али и једна непријатна сцена, која срећом није дуго трајала.

Део навијача Партизана увредама је дочекао Новака Ђоковића, који је у друштву пријатеља и саиграча из Дејвис куп репрезентације Србије, Виктора Троицког, дошао да гледа АБА дерби између Партизана и Црвене звезде.

Новинари су га, током паузе због полувремена, питали и за тај детаљ. Да ли му је било непријатно?

"Није... Ма... Хвала им, хвала свима", рекао је Новак и додао:

"Јесте, навијам за Звезду, али није да мрзим Партизан, за њих навијам у свакој другој утакмици осим када играју против Звезде. Играо сам и за Партизан тенис кад сам био млађи, тако да немам тај проблем. Ривалитет постоји, нарочито између Виктора и мене, али се све своди само на шалу", рекао је Ђоковић са осмехом на лицу.

Како се осећате овде?

"Сјајно је. Генерално, немам пуно прилика да дођем и одгледам кошаркашки дерби уживо. Ово ми је, заправо, први дерби после дуго, дуго година. За мене је ово доживљај за мене, да могу да доживим и атмосферу и гледам кошаркаше уживо, јер није исто овако и преко ТВ-а".

Откуд идеја да заједно дођете на кошаркашки дерби?

"Чули смо се, јер идемо за Краљево за који дан, чули смо да је дерби па смо се брзо договорили".

Прихватио је и изазов да части онај који тужан напусти халу.

"Ко изгуби, води на пиће..."

За крај је рекао и да није довољно компетентан да прича о снази једних и других, али да то није разлог због ког је дошао, већ...


"Само гледам и навијам, уживам, али нисам стручан да ценим о квалитету два тима. Момци дају све од себе, види се да су спортисти, да воли свој клуб и тако треба да буде. Нико не подржава насиље, нема га и све је у најбољем реду".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

сокиран

02.03.2015 18:07

Та група идиота би се требала стидети и дубоко извнити ДЈоковицу. он је дао висе добротворно за помоц Србији неки сви заједно сто кобајаги плацају порез. није цудо сто је све овако када тзв. навијаци не знају ста је спорт а ста дубоки примитивизам

ОДГОВОРИТЕ