Video: Nole i Viktor uživali, ali...

Mala grupa navijača Partizana pevala je uvredljive pesme na račun najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Košarka 02.03.2015 | 19:00
Video: Nole i Viktor uživali, ali...

Novak Đoković, navijač Crvene zvezde i Viktor Troicki, navijač Partizana, došli su zajedno u "Pionir" da prate ABA derbi između beogradski crno i crveno-belih.

Međutim, to nije prošlo bez neprijatnih i nepotrebnih scena.

Mala grupa Grobara, kada je videla Đokovića u dvorani, počela je da mu peva uvredljivu pesmu poručujući mu da plati porez (uz još nekoliko reči koje nisu primerene za objavljivanje), a time aludirajući da je najbolji teniser sveta i najbolji srpski sportista svih vremena prijavljen u Monte Karlu.

Ova neprijatnost za sve ljubitelje sporta nije trajala dugo, jer mala grupa neuviđajnih pristalica crno-belih nije dugo insistirala na uvredama.

Mnogo je veći broj onih koji su ove nedelje uveče došli u "Pionir" a da su aplauzom i ovacijama pozdravili naša dva velika tenisera, koji će se za nekoliko dana u Kraljevu, zajedno, boriti protiv Hrvatske u Dejvis kupu.

Najbolji srpski sportista prokomentarisao je, između ostalog, i uvrede koje mu je uputio deo navijača Partizana.

Aplauzi, osmesi, pokušaj da se dođe do autograma i slike, ali i jedna neprijatna scena, koja srećom nije dugo trajala.

Deo navijača Partizana uvredama je dočekao Novaka Đokovića, koji je u društvu prijatelja i saigrača iz Dejvis kup reprezentacije Srbije, Viktora Troickog, došao da gleda ABA derbi između Partizana i Crvene zvezde.

Novinari su ga, tokom pauze zbog poluvremena, pitali i za taj detalj. Da li mu je bilo neprijatno?

"Nije... Ma... Hvala im, hvala svima", rekao je Novak i dodao:

"Jeste, navijam za Zvezdu, ali nije da mrzim Partizan, za njih navijam u svakoj drugoj utakmici osim kada igraju protiv Zvezde. Igrao sam i za Partizan tenis kad sam bio mlađi, tako da nemam taj problem. Rivalitet postoji, naročito između Viktora i mene, ali se sve svodi samo na šalu", rekao je Đoković sa osmehom na licu.

Kako se osećate ovde?

"Sjajno je. Generalno, nemam puno prilika da dođem i odgledam košarkaški derbi uživo. Ovo mi je, zapravo, prvi derbi posle dugo, dugo godina. Za mene je ovo doživljaj za mene, da mogu da doživim i atmosferu i gledam košarkaše uživo, jer nije isto ovako i preko TV-a".

Otkud ideja da zajedno dođete na košarkaški derbi?

"Čuli smo se, jer idemo za Kraljevo za koji dan, čuli smo da je derbi pa smo se brzo dogovorili".

Prihvatio je i izazov da časti onaj koji tužan napusti halu.

"Ko izgubi, vodi na piće..."

Za kraj je rekao i da nije dovoljno kompetentan da priča o snazi jednih i drugih, ali da to nije razlog zbog kog je došao, već...


"Samo gledam i navijam, uživam, ali nisam stručan da cenim o kvalitetu dva tima. Momci daju sve od sebe, vidi se da su sportisti, da voli svoj klub i tako treba da bude. Niko ne podržava nasilje, nema ga i sve je u najboljem redu".

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

sokiran

02.03.2015 18:07

Ta grupa idiota bi se trebala stideti i duboko izvniti DJokovicu. on je dao vise dobrotvorno za pomoc Srbiji neki svi zajedno sto kobajagi placaju porez. nije cudo sto je sve ovako kada tzv. navijaci ne znaju sta je sport a sta duboki primitivizam

ODGOVORITE