Нуркић: Играћу кад-тад у Партизану!

Репрезентативац БиХ, који наступа за Денвер, каже да Партизан има најбољу публику на Балкану и шире и да се нада да ће једном заиграти за црно-беле пред тим навијачима.

Кошарка 03.03.2015 | 08:00
Нуркић: Играћу кад-тад у Партизану!

Јусуф Нуркић ове сезоне грчевито се бори за минуте у НБА лиги.

Репрезентативац Босне и Херцеговине летос је изабран као 16. "пик" на драфту од стране Чикага, али је одмах трејдован у Денвер.

Ове сезоне у Нагитсима у просеку бележи 7,2 поена и 6,7 скокова по мечу.

Нуркић, који је пре одласка у НБА наступао за Задар, а са Цедевитом освојио првенство и Куп Хрватске, признао је да Партизан има далеко најбоље навијаче на овим просторима.

"Пратим Партизан који пролази кроз тежак период и то одавно није више само спорт. Међутим, уз публику какву Партизан има тешко је пропасти и сигуран сам да ће ускоро бити онај стари. Мислим да би само због навијача требало да буде позван у Евролигу, јер верујем да је то најбоља публика на Балкану и шире. И када сам са Цедевитом победио прошле године у полуфиналу АБА лиге очекивао сам да ће Партизан играти у Евролиги", рекао је Нуркић за "Блиц".

Он је додао да верује да ће једног дана обући дрес клуба из Хумске.

"Верујем да ћу једног дана доћи у Партизан, али пре тога сам сигуран да ћу се вратити и у Задар и то у најбољим годинама, јер је то мој клуб и дао ми је највише. Обећао сам им то. Нестрпљиво чекам тај дан, јер без њих, без града и људи у њему моја каријера не би била оваква. Али исто тако једног дана ћу доћи и у Партизан, бар због Гробара", рекао је центар Денвера.

Коментари / 0

Оставите коментар