Салами се не враћа у Звезду?!

Нигеријски нападач вратио се у домовину и поручио да је завршио са црвено-белима, иако није одиграо ниједан минут за нови клуб.

Фудбал 02.03.2015 | 13:40
Салами се не враћа у Звезду?!

Фуад Салами није одиграо први меч за Црвену звезду у пролећном делу Суперлиге, јер му из Нигерије није стигао потребан сертификат.

Будући да се "одужило" са тим папиром, Нигеријац је решио да оде у домовину.

Тренер Ненад Лалатовић страховао је да то можда значи да се нападач, који је стигао на позајмицу до краја сезоне из нигеријског Вари Вулвса, заправо неће ни вратити у Звезду.

Тај страх био је оправдан.

"Чекање сертификата се одужило. Мој менаџер је приметио да Звезда има много финансијских проблема, посебно према другим играчима. Зато сам схватио да је за мене најбоље да се вратим у Нигерију. Није било потребе да остајем. Потребне су ми утакмице и зато сам одлучио да се вратим у домовину и матични клуб", пренео је "Курир" Саламијеве речи.

Горан Хаџи Миловановић, човек који је помогао Звезди да оствари контакт са Нигеријцем, открио је да је Салами купио авионску карту од сопствених пара.

"Не бих волео да Салами буде салама у Србији, као што је Баркос био Варкос, а Мезенга Безвезенга... Милисм да је Салами прави играч. Он је добио дозволу Звезде да се врати у Нигерију, али не и новац за карту, то је сам купио", рекао је Хаџи Миловановић.

Коментари / 0

Оставите коментар